Selçuklu Belediyesi Ardiçli'ya Saglik Ve Sosyal Tesis Kazandiriliyor

Selçuklu Belediyesi Ardiçli'ya Saglik Ve Sosyal Tesis Kazandiriliyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi tarafindan Ardiçli Mahallesine kazandirilacak olan Ardiçli Saglik ve Sosyal Tesisinin ihalesi tamamlanarak tesisin yapimina baslandi.

Sosyal belediyecilik faaliyetleriyle Türkiye’de öncü olan Selçuklu Belediyesi, ilçeye yeni sosyal yasam alanlari kazandirmaya devam ediyor. Geçtigimiz aylarda protokolü imzalanan ve Ardiçli Mahallesine kazandirilacak olan saglik ve sosyal tesisin ihalesi tamamlanarak yapimina baslanildi. 975 metre kare insaat alanina sahip olacak Ardiçli Saglik ve Sosyal Tesisi içerisinde Aile Sagligi Merkezi, 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu, Millet Kiraathanesi ve Muhtarlik Ofisi yer alacak. 2 katli olarak planlanan tesisin zemin katinda Aile Sagligi Merkezi, bodrum katinda ise 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu, Millet Kiraathanesi ve Muhtarlik Ofisi bulunacak.

"Ardiçli Mahallemize deger katacak bir tesis kazandiracagiz"

Ardiçli Mahallesi’ne yapilacak tesisin, bölgenin önemli bir eksigini tamamlayacagini belirten Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, "Selçuklu Belediyesi olarak saglik ve sosyal alaninda yatirimlarimizi vatandaslarimizin talepleri ve ihtiyaçlari dogrultusunda ilçemize kazandirmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede Ardiçli Mahallemize yapilan sosyal konutlarin oldugu bölgemize yeni bir saglik ve sosyal tesis kazandiriyoruz. Bölgenin ihtiyacini karsilayabilecek sekilde hem Aile Sagligi Merkezi hem de 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu ve ayni zamanda Millet Kiraathanesi ve Muhtarlik Ofisi seklinde birimlerin bulundugu toplamda 975 metrekarelik insaat alanina sahip bir binayi insallah hizli bir sekilde tamamlayarak hizmete sunacagiz. Vatandaslarimizin ihtiyaçlari dogrultusunda ilçe genelinde yaptigimiz hizmetlerle birlikte insallah bu bölgede de yeni hizmetleri ortaya koymus olacagiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile