Selçuklu Belediyesi Cumhuriyet Bayrami'na Özel Konser Düzenledi

Selçuklu Belediyesi Cumhuriyet Bayrami'na Özel Konser Düzenledi

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi Cumhuriyetin kurulusunun 99. yili sebebiyle “Anadolu Türküleriyle Cumhuriyet Konseri” düzenledi.

Cumhuriyet coskusunu sahneye tasiyan Selçuklu Belediyesi “Anadolu Türküleriyle Cumhuriyet Konseri” ile programa gelen misafirlere Anadolu’nun sevilen Türküleri ile müzik ziyafeti sundu. Türküler ise Selçuk Üniversitesi Dilek Sabanci Konservatuari ögretim üyeleri tarafindan icra edildi. Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen “Anadolu Türküleriyle Cumhuriyet Konseri” etkinligine Eflatun Can Tortop, Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Selçuklu Ilçe Emniyet Müdürü Ersan Aydin, Selçuklu Ilçe Saglik Müdürü Saliha Acar, AK Parti Il Baskan Vekili Adnan Bahçeci, AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer, Milliyetçi Hareket Partisi Ilçe Baskan Vekili Sükrü Kökçinar, Selçuklu Muhtarlar Dernek Baskani Mustafa Avcioglu ve Selçuklu Belediye meclis üyeleri katildi.



“Böyle anlamli bir günü Türkülerimizle taçlandirdik”

Cumhuriyet Bayrami gibi anlamli bir günde böyle bir konsere ev sahipligi yapmaktan duydugu memnuniyeti ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Böyle güzel bir günde sizlerle birlikte olmaktan duydugum memnuniyeti öncelikle ifade etmek istiyorum. Cumhuriyetimizin 99. yil dönümünde öncelikle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaslari ve aziz sehitlerimizi rahmet, minnetle yad ediyorum. Insallah nice 99 yillara nice yüz yillara diyorum. Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami münasebetiyle çok yogun programlarimiz vardi. Selçuk Üniversitemizin Dilek Sabanci Konservatuvarinin çok degerli ögretim görevlileri, çok degerli hocalari hiçbir zaman bizi yalniz birakmiyorlar. Bu gece de öyle oldu ve güzel bir final yaptik. Hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum. Bütün misafirlerimize de katilimlari için ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.



“Cumhuriyete ve emanetlerine sahip çikacagiz”

Selçuklu Kaymakami Eflatun Can Tortop da konusmasinda, “Cumhuriyetimizin 99. kurulus yil dönümü olan bu özel günde degerli sanatçilari büyük bir begeniyle, zevkle izledik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok zor sartlarda kurdugu en büyük eserim dedigi ve büyük Türk milletine emanet ettigi Cumhuriyetimizi, devletimizi bizler de insallah koruyarak, kollayarak güçlü bir sekilde sonsuza dek yasatacagiz. Ben bu güzel program için Selçuklu Belediyemize, Selçuklu Belediye Baskanimiza degerli sanatçilarimiza sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum” seklinde konustu.

Program, Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’nin çiçek takdimi ve günün anisina çekilen hatira fotografi ile son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile