Selçuklu Belediyesi Kisa Hazir

Selçuklu Belediyesi Kisa Hazir

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi, kis aylarinin gelmesiyle birlikte olusabilecek olumsuz hava kosullarina karsi tüm tedbirleri aldi.

Selçuklu Belediyesi kis kosullarina güçlendirdigi ekip ve araç filosu ile hazir hale geldi. Selçuklu Belediyesi acil müdahale ekipleri kar yagisi ve olusabilecek buzlanma için tüm hazirliklarini tamamladi. Yapilan planlamalar dogrultusunda 7/24 esasina göre çalisacak olan ekipler Selçuklu’da hayatin aksamamasi için görevi basinda olacak. Beklenen kar yagisinda ilk etapta müdahale edecek olan acil müdahale ekibinde 36 adet karla mücadele araci görev yapacak.

“Tüm ekiplerimizle birlikte kisa haziriz”

Selçuklu’da kis kosullarina karsi tüm hazirliklari tamamladiklarini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Kis mevsiminde ilçemiz genelinde kar yagisi ve buzlanma nedeniyle günlük hayatin etkilenmemesi için gereken tedbirler alindi. Ekiplerimiz 8 adet greyder, 12 tane kepçe, 17 adette kar küreme araci, 1 adet kar rotatifimizle birlikte kis dönemi için hazirliklarini tamamladilar ve Selçuklu Belediyesi olarak kisa haziriz. Insallah hayirli ve bereketli bir sekilde rahmetleri bekliyoruz. Beklenen kar yagisi sonrasi ekiplerimiz sehir içi ana arterler, baglanti yollari, egitim ve saglik kuruluslari basta olmak üzere diger önem arz eden yollarin açik kalmasi için gece ve gündüz çalisma yürütecek. Kar ve buzlanmaya karsi tuz ve solüsyon stogunu önceden olusturan ekipler sadece ilçe merkezinde degil, Büyüksehir Yasasi ile ilçeye baglanan dis mahallerde de kar temizleme ve yol açma çalismasi titizlikle sürdürülecek. Fen isleri Müdürlügü personelinin kis boyunca sürdürecegi karla mücadele çalismalarina Çevre Koruma ve Kontrol ve Park Bahçeler Müdürlügü personelleri de destek verecek. Ekipler yaya kaldirimlarinda kar temizleme çalismasi yürütecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile