Selçuklu Belediyesi'nden Teknoloji Alaninda Konya'da Bir Ilk Daha

Selçuklu Belediyesi'nden Teknoloji Alaninda Konya'da Bir Ilk Daha

Belediyecilik hizmetlerinde sundugu basarili e-Belediye uygulamalari ile birçok ödül alan Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi, vatandaslara bir kolaylik daha sagliyor. Kullanicilar artik e-Belediye sistemi üzerinden kullanici sicili olusturmadan e-Devlet uygulamasi ile de giris yaparak ulasabilecek.

Selçuklu Belediyesi, belediye hizmetlerini daha hizli yürütmek ve kolaylastirmak için sundugu yenilikçi, modern, teknolojik ve kolay erisim saglayan elektronik uygulamalarina, e-Devlet kullanici bilgileri yoluyla e-Belediye’ye ulasimi da dahil etti. Bu uygulamanin ardindan vatandaslar, e-Devlet entegrasyonu araciligiyla Selçuklu Belediyesi e-Belediye web uygulamasi bünyesindeki tüm hizmetlere kolaylikla ulasim saglayabilecek. Vatandaslar Selçuklu Belediyesi hizmet noktalarina gelmeden e-Belediye web sitesi üzerinden ulasabildikleri “Vergi/Tahakkuk Sorgulama ve Ödeme, Makbuz Dogrulama, Elektronik Belge Yönetim Sistemi Evrak Dogrulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama, Tahsilat Bilgileri Sorgulama” gibi birçok isleme e-Devlet ile yapilan entegrasyon sayesinde, artik https://ebelediye.selcuklu.bel.tr web adresi üzerinden e-Devlet kullanici adi ve erisim bilgilerini kullanarak da ulasabiliyor.

Selçuklu Belediyesi daha önce hizmete aldigi “EPKAS, e-Eksper, e-Kat Mülkiyeti ve Irtifaki, Spor Okullari Online, e-DT (e-Dogrudan Temin)” gibi uygulamalarla da vatandaslara önemli kolayliklar saglamisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile