Selçuklu Belediyesinden Ögretmenlere Vefa

Selçuklu Belediyesinden Ögretmenlere Vefa

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi Ögretmenler Günü sebebiyle 3 ALP Türk Halk Müzigi grubunun sahneledigi “Gönülden Gönüle Anadolu Türküleri” isimli konsere ev sahipligi yapti.

Kültür ve sanatin kalbinin attigi Selçuklu Kongre Merkezi, Selçuklu Belediyesinin ev sahipligi yaptigi “Gönülden Gönüle Anadolu Türküleri” konseriyle ögretmenleri yine unutmadi. Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlige Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Selçuklu Kaymakami Eflatun Can Tortop, Selçuklu Ilçe Milli Egitim Müdürü Turan Kayacilar, Selçuklu Ilçe Emniyet Müdürü Ersan Aydin, Selçuklu Ilçe Müftüsü Bekir Derin, AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Dernek Baskani Mustafa Avcioglu, Selçuklu Belediyesi meclis üyeleri, ögretmenler ve aileleri katildi.



"Ögretmenlerimiz bizim bas tacimiz"

Ögretmenlere her zaman en büyük degeri verdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, "Basta Basögretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere sehit ögretmenlerimizi ve bütün ahirete irtihal eden ögretmenlerimizi rahmetle aniyorum ve bugün sinirlarimizin ötesinde mücadele eden Mehmetçigimiz var, onlara da Rabbim güç kuvvet versin. Sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ögretmenler gününde, ögretmenlerimizle birlikte olmadan olmazdi o yüzden böyle bir programi hazirladik. Kaymakamimiz bizi yalniz birakmadi, tesekkür ediyoruz. Ögretmenlerimiz bizim bas tacimiz. Her zaman onlara en büyük degeri, en büyük kiymeti vermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizler gelecegin mimari olan gençlerimizi yetistiriyorsunuz. Emeklerinize saglik, yüreklerinize saglik diyorum. Buraya gelen ve buraya katilan bütün ögretmenlerimizin ve ailelerine de herkese ayri ayri tesekkür ediyorum" seklinde konustu.



"Ögretmenlerimiz, ögrencilerimizi gelecege hazirlayan mimarlardir"

Ögretmenler gününde anlamli bir programda olduklarini ifade eden Selçuklu Ilçe Kaymakami Eflatun Can Tortop, "Güzel bir aksamda konugumuzla beraber olduk. Çok güzel bir dinletiyi bizlere sundular, ben kendilerine tesekkür ediyorum. Egitim camiamizin sorunlari ile yakindan ilgilenen ve bizlere her türlü destegi saglayan belediye baskanimiza ve Selçuklu Belediyemize de sükranlarimizi sunmak isterim. Ögretmenlerimiz Aziz milletimizin engin hazinesi sevgili çocuklarimizi gelecege hazirlayan yüksek mimarlarsiniz. Bugün okul siralarinda karakterlerini bina ettiginiz sevgili gençlerimiz insallah ilerleyen yillarda bizlerin yerine geçecek ve bugün bizim yapmaya çalistigimiz görevleri bizden çok daha iyi bir sekilde yerine getirip ülkemizi ileriye tasiyacaklar. Ben, sizlerin bu degerli çalismalarinizdan dolayi sizlere her zaman sükranlarimizi sunuyoruz tabi. Insallah Aziz milletimizin önünde her türlü sikintilarda ortadan kalkar ve gelecege gayet güçlü bir sekilde bakariz" dedi.

Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci konser sonrasinda 3 Alp Türk Halk Müzigi grubuna çift basli kartal figürü hediye etti. Sonrasinda da tüm ögretmenleri temsilen okul disi ögrenim ortamlari Beyhekim Gelisim ve Teknoloji Akademisi El Sanatlari Ögretmeni Neriman Demirel isimli ögretmene çiçek takdiminde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile