Selçuklu'da Bedir Saglik Ve Sosyal Tesisi Tamamlaniyor

Selçuklu'da Bedir Saglik Ve Sosyal Tesisi Tamamlaniyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Bedir Mahallesine kazandirilacak olan ve içerisinde Aile Sagligi Merkezi, 112 Acil Saglik Hizmetleri Merkezi ve sosyal tesisin yer alacagi tesis insaatinda incelemelerde bulundu.

Selçuklu Belediyesi, Bedir Mahallesi’nde önemli bir eksigi tamamlayacak olan Bedir Sosyal Tesisi’nde yapim çalismalarina hizla devam ediyor. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci Içerisinde Aile Sagligi Merkezi, 112 Acil Saglik Hizmetleri Merkezi ve sosyal tesisin yer alacagi binayi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Mahalleye önemli hizmetler sunacak tesiste çalismalarin kisa sürede tamamlanmasi bekleniyor.

Bedir Mahallesi’nin ihtiyaci olan üç tesisi barindiracak olan kompleks, toplam 2 bin 264 metrekare insaat alaninda bodrum, zemin 1. ve 2. katla birlikte toplamda 4 kattan olusuyor. Tesisin aile sagligi merkezi kismi, 4 aile hekimi odasi, bebek asi izlem odasi, müdahale odasi, kan alma odasi, personel odalari, 112 Acil Saglik Hizmetleri Merkezi, bekleme salonundan olusurken; sosyal tesis kismi ise 1. katta emekliler konagi, fitness salonu, soyunma odalari, 2.katta fitness salonu, soyunma odalari, aerobik salonundan olusuyor. Merkezin kisa süre içerisinde tamamlanarak hizmet vermeye baslamasi bekleniyor.

“Bedir Mahallemize önemli bir kompleks kazandiracagiz”

Bedir Mahallesine yapilan tesisin mahallenin önemli bir eksigini tamamlayacagini belirten Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Selçuklu Belediyesi olarak saglik alaninda yatirimlarimiza hemsehrilerimize vatandaslarimizin talepleri ve ihtiyaçlari dogrultusunda devam ediyoruz. Daha önce yapimini tamamlayarak Saglik Müdürlügümüze teslim ettigimiz Aile Sagligi Merkezlerimiz, 112 Acil Saglik Hizmetleri merkezlerimiz olmustu. Kisa süre önce yine bir hayirseverin öncülügünde arsasini belediyemizin tahsis ettigi bir 112 Merkezi ve Aile Sagligi Merkezinin protokolünü imzalamistik. Saglik alaninda ilçemize yaptigimiz yatirimlarla hem saglik çalisanlarimizin daha kaliteli hizmet vermesini hem de hemsehrilerimizin daha rahat ve konforlu bir sekilde hizmet alabilmelerini sagliyoruz. Bu manada Bedir Mahallemizde kazandiracagimiz tesisimiz mahallemize deger katacak. Aile Sagligi Merkezi, 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu ve hemsehrilerimizin kullanacagi sosyal tesis ile önemli bir kompleks mahalle sakinlerinin kullanimina sunulmus olacak. Ben bu kompleksin Selçuklu’muza hayirli olmasini temenni ediyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile