Selde Kaybolan Vatandasin Kiyafetleri Bulundu

Selde Kaybolan Vatandasin Kiyafetleri Bulundu

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde sel sularina kapilan otomobildeki kisiyi arama çalismalari geceden bu yana devam ederken, sahsin kiyafetlerinin bulundugu ögrenildi.

Ilçeye bagli Güllüce Mahallesi’nde etkili olan saganak yagis sele dönüstü. Sel sularinin vurdugu ilçede genis çapta maddi hasar meydana gelirken, birçok evi de su basti. Köy yolunun bazi bölümlerinde heyelan meydana gelirken araçlar ve vatandaslar mahsur kaldi. Yasanan selin ardindan bölgeye AFAD, UMKE, JAK, itfaiye, Anda Arama Kurtarma, Türkuaz Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Öte yandan sel sularina kapilan bir otomobildeki M.S. isimli vatandastan haber alinamadigi bildirildi.

JAK, itfaiye ve Türkuaz Arama Kurtarma Dernegine bagli su alti arama ekipleri ile birlikte bölgede 280 arama kurtarma personelinin M.S.’yi arama çalismalari devam ediyor.

8 araç 32 vatandas kurtarildi

Çalismalar hakkinda bilgiler veren AFAD Kayseri Il Müdürü Rifat Genç IHA Muhabirine yaptigi açiklamada; "Aksam vatandasin mahsur kaldigina dair ihbari aldiktan sonra devletimizin bütün kademeleriyle birlikte sahaya intikal ettik. 8 araç ve 32 vatandasimizi kurtardik. Bir aracimizi ne yazik ki sele kapilarak dere yatagi içerisinde bulduk. Kendisini arama faaliyetlerini hiç durdurmadik. Gün agardiktan sonra da arama faaliyetlerimize is makineleriyle devam ediyoruz. Sahsa ait bazi kiyafetlere ulastik, insallah yakin zamanda kendisine ulasmayi öngörüyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile