Selendi'de Atli Cirit Müsabakalari Basladi

Selendi'de Atli Cirit Müsabakalari Basladi

Manisa’nin Selendi Gençlik ve Spor Müdürlügü organizatörlügünde 8 takimin yer aldigi 2024 yili atli cirit müsabakalari basladi. Iki grup halinde oynanacak müsabakalarda birinci olan takimlarin 30 Mayis Persembe günü yapilacak olan final maçiyla 1. ve 2. olan takimlar belli olacak.

Manisa Atli Cirit Il Eleme Müsabakalari Selendi Gençlik ve Spor Müdürlügü organizatörlügünde Selendi Vali Muzaffer Ecemis Cirit Sahasi’nda basladi.

Günün ilk maçinda B Grubunda yer alan iki Selendi takimi olan Selendi Atli Cirit takimi ile Selendi Beypinar Atli cirit takimi karsilasti. Ilk maçin galibi Selendi Beypinar oldu. Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan modern bir sekilde yapilan Vali Muzaffer Ecemis Cirit Sahasi’nda 2 hafta devam edecek müsabakalarda, A Grubunda Atçi Dostlari Spor, Selendi Karabeyler Atli Cirit Spor, Akhisar Beyler Atli Spor, Soma Atli Cirit spor B Grubunda Selendi Atli Cirit Spor, Popiler Atçi Spor, Akhisar Efe Atli Spor, Selendi Beypinar Cirit Sevenler Spor yer aliyor.

Gruplarinda birinci olan takimlar 30 Mayis 2024 Persembe günü yapilacak olan final müsabakasinda galip gelmek için yarisacaklar. Birinci olan takim yari finale ikinci olan takim çeyrek finalde oynamaya hak kazanacak. Çeyrek final ve yari final maçlarinin oynanacagi yerler daha sonra belli olacak. Ilk müsabakayi Ilçe Kaymakami Mustafa Ilker Kara, Ilçe Belediye Baskani Murat Daban, daire müdürleri ve çok sayida cirit sevenler izledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile