Toplantida Ilçe Milli Egitim Müdürlügü, emniyet ve jandarma trafik birimleri tarafindan sürücülere bilgi ve egitim verildi.
Soförlere, belirlenen güzergahlardan ögrencileri almalari ve belirtilen okullara ögrencileri güvenle ulastirmalari, tasima esnasinda yüksek sesle müzik dinlenmemesi, kemerlerin takili olmasi, araç temizligine dikkat edilmesi gibi konularda uyarilarda bulunuldu.
Tasima araçlarinin bakiminin yapilmasi, yolcu ve yük tasimasi yapilmamasi, izinsiz baska soför çalistirilmamasi, araç sigortalarinin yapilmasi gibi konularda uyarilarda bulunulan toplanti Selendi Çok Programli Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçeklestirildi.
Toplantiya, Kaymakam Ali Yildirim, Ilçe Jandarma Komutani Tegmen Ömer Can Çeri, Ilçe Emniyet Amiri Komiser Mehmet Siddik Kirkel, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Atasman, Belediye Zabita Müdürü Emrullah Güçer, Milli Egitim Sube Müdürü Firat Annak, Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Sükrü Filik, tasima merkezi okul müdürleri ve servis soförleri katildi.
Kaymakam Ali Yildirim, "2021-2022 egitim ögretim yilinda hiçbir ögrencimizin burnu bile kanamadan egitim ögretime devam etmesini temenni ediyorum. Soför arkadaslara bu konuda duyarliligindan dolayi tesekkür ediyorum." dedi.
Selendi'de Okul Servis Soförlerine Egitim
Manisa’nin Selendi ilçesinde, Kaymakam Ali Yildirim baskanliginda tasimali okul servis soförleriyle toplanti yapilarak uyulmasi gereken kurallar hakkinda hatirlatmalarda bulunuldu.



















