Selendi'de Protokol Vatandaslarla Bayramlasti

Selendi'de Protokol Vatandaslarla Bayramlasti

Manisa’nin Selendi ilçesinde Kurban Bayrami nedeniyle düzenlenen bayramlasma töreninde protokol ve vatandaslar bir araya geldi.

Selendi Belediyesi Baskanlar Parkinda bahçesinde gerçeklestirilen ve katilimin yogun oldugu bayramlasma törenine Selendi Kaymakami Mustafa Ilker Kara, Selendi Belediye Baskani Murat Daban, Ilçe Jandarma komutani Muhammed Tok, Ilçe Emniyet Amiri Emre Gevanci, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluslarinin baskanlari, belediye meclis üyeleri, asker, polis ve vatandaslar katildi.

Burada konusan Selendi Kaymakami Mustafa Ilker Kara, "Ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberligini pekistiren, milli ve manevi duygularin çagladigi, toplumsal yardimlasma ve dayanisma duygularinin zirveye ulastigi, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatirlandigi Kurban bayramini hep birlikte karsilamanin huzurunu ve mutlulugunu yasiyoruz. Bayramlar karsilikli sevgi, saygi ve hosgörünün kuvvetlendigi, darginliklarin unutuldugu, toplumsal barisin, millet olma bilincinin ve birlikte yasama iradesinin güç kazandigi günlerdir." dedi.

Selendi Belediye Baskani Murat Daban ise konusmasinda "Birlik ve beraberligin, dayanismanin, yardimlasmanin, sevgi, saygi ve kardesligin ruhumuzu kusattigi Kurban Bayraminizi kutluyorum. Gönüllerimizi manevi huzurla dolduran bu mübarek günlerin size ve kiymetli ailenize saglik ve mutluluk getirmesini, ibadetlerimizin ve dualarimizin kabulünü Cenab-i Allah’tan niyaz ediyorum." seklinde konustu.

Ikramlarin ardindan bayramlasma programi sona erdi. Programin ardindan Kaymakam Kara ve Baskan Daban bayram dolayisiyla Ilçede bulunan sehit yakinlarini ve gazileri ziyaret etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile