Selendi'ye Modern Alt Ve Üstyapi

Selendi'ye Modern Alt Ve Üstyapi

Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü Selendi ilçesinde alt ve üstyapida çalismalarini sürdürürken Akhisar ilçesine bagli Beyoba Mahallesi’nde de ilave kanalizasyon hatti çalismasi gerçeklestirdi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü tarafindan Selendi ilçe tarihinin en büyük yatirimi olan alt ve üstyapi dönüsümü hizla devam ediyor. Bir yandan saglikli altyapi için çalismalar yürütülürken ardindan da bozulan yolda kilit parke çalismalari devam ediyor. Özveriyle devam eden çalismalari Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, Selendi Belediye Baskan Yardimcisi Askin Akkoç, Selendi Muhtarlar Dernegi Bünyamin Demir ve mahalle muhtarlari ile birlikte inceledi.

Altyapi çalismalarinin ardindan hizla üstyapi çalismalarinin basladigini belirten Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, "Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün önderliginde biliyorsunuz, Selendi’de altyapi dönüsümü baslatmisti. MASKI Genel Müdürlügü tarafindan içme suyu, yagmur suyu ve kanalizasyon hatlari tamamen yenileniyor. Ayrica bir atik su aritma tesisi insaati da devam ediliyor. Altyapi çalismasi tamamlanan Atatürk Caddesi ve Adnan Menderes Caddesi’nde prestij cadde çalismasini tamamlamistik. Bu yil yaptigimiz ihale kapsaminda Fatih Mahallesi’nde altyapi çalismalari biten bölgelerde parke çalismalarina basladik. Ardindan da Karsiova Mahallesi’nde çalismalarimiza baslayacagiz. MASKI Genel Müdürlügümüzün altyapi çalismalarini tamamladigi bölgelerde hizla üstyapi çalismasina baslayacagiz. Selendi ilçemiz için yapilan yollarin hayirli olmasini diliyorum” dedi.



Beyoba Mahallesi’ne ilave kanalizasyon hatti

MASKI Genel Müdürlügü, il genelindeki altyapi sorunlarini çözüme kavusturmak amaciyla yatirimlarina devam ediyor. Kanalizasyon Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan Akhisar ilçesine bagli Beyoba Mahallesi’nde ilave kanalizasyon hatti çalismasi gerçeklestirildi.

Çalismalarla birlikte mahalledeki kanalizasyon sorunu çözüme kavusarak daha saglikli altyapi saglandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile