Selendi Yeniden Refah Partisi'nde Baskan Kaya Güven Tazeledi

Selendi Yeniden Refah Partisi'nde Baskan Kaya Güven Tazeledi

Manisa’nin Selendi ilçesinde Yeniden Refah Partisi Selendi Ilçe Baskanligi olagan kongresinde mevcut baskan Halil Ibrahim Kaya yeniden seçilerek güven tazeledi.

Manisa’nin Selendi ilçesinde Yeniden Refah Partisi Selendi Ilçe Baskanligi olagan kongresi gerçeklestirildi.

Divan Baskanligini Ahmet Aslan’in yaptigi kongrede konusan Yeniden Refah Partisi Selendi Ilçe ve ayni zamanda tek aday olarak seçime giren mevcut baskan Halil Ibrahim Kaya, yeniden göreve seçilerek güven tazeledi. Kongrede konusan Kaya, "Biliyorsunuz ki bu yola çikarken ilk çoban atesini belediye baskanimizin baba ocagindan yakarak baslamistik, her animizda sabir çekerek sandikta bitirdik. Bazen zorlandik hep beraber çok çalistik. Gidilmedik ev birakmadik hatta bazen de horlandik. Ama asla yilmadik toplanacak üye bile bulamadigimiz zamanlar oldu sabir ettik. Çok sükür bugün 248 üyeye ulastik. Büyümeye ve milli görüs davasina bundan önce oldugu gibi bundan sonra da hizmet etmeye kosacagiz" dedi.

Halil Ibrahim Kaya baskanligindaki Yeniden Refah Partisi Selendi Ilçe Yönetimi su isimlerden olustu: Deniz Ersoy Argaç, Aydin Yavuz, Hüsamettin Kara, Emine Çimen, Ethem Ugurlu, Önder Gülmez, Mehmet Saritas, Dogan Tokkas, Himmet Islek, Özcan Sentürk, Metin Çimen ve Mehmet Ali Sari.

Kongreye Selendi Belediye Baskani Mutat Daban, Manisa Il yönetim kurulu Baskan Yardimcilari Ahmet Aslan, Ramazan Akar ve Mehmet Baki Çelik ile Belediye Meclis üyeleri ve delegeler katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile