Selma Ninenin Ördügü Bereler Cudi Daginda Mehmetçik'i Isitacak

Selma Ninenin Ördügü Bereler Cudi Daginda Mehmetçik'i Isitacak

Yalova’da yasayan 65 yasindaki Selma Özmen’in terör bölgesinde zor sartlarda görev yapan Mehmetçik için ördügü 39 bere Sirnak Cudi Dagi üs bölgesindeki jandarmalara teslim edildi.

Çinarcik ilçesine bagli Koru beldesinde yasayan emekli Selma Özmen, evinde Mehmetçik üsümesin diye 39 adet beyaz bere ördü. Selma nine, ördügü bereleri evine gelen Yalova Il Jandarma Komutanligi personellerine teslim etti. Bereler daha sonra Sirnak Il Jandarma Komutanligi’na ulastirildi. Bereler, Cudi Daginda bulunan Sehit J. Asb. Kd. Üçvs. Halit Özçelik Üs Bölgesinde görev yapan kahraman Mehmetçik’e teslim edildi.

Ellerine bereleri ulasan jandarmalar Selma nineyi arayarak tesekkürlerini sundu.

Yalova Il Jandarma Komutanligi’ndan konuyla ilgili yapilan açiklamada, “Kahraman Mehmetçiklerimizin, Türk analarinin her zaman aklinda ve yüreginde oldugunu bir kere daha gösteren ve ayrica ordu-millet bütünlesmesinin de bir örnegi olan el emegi göz nuru bereler; vatani, bayragi ve milleti için canini seve seve feda etmeye ant içmis olan kahraman Mehmetçiklerimizin bedenlerinin yani sira ruhlarini da isitmis, güçlerine güç katmistir” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile