Semih'li Celtics, Nets'i 96 - 92 mağlup etti

Milli oyuncumuz Semih Erden'in de formasını giydiği Boston Celtics, New Jersey Nets'i 96-92'lik skorla mağlup ederek ikinci maçından da galibiyetle ay

Milli oyuncumuz Semih Erden'in de formasını giydiği Boston Celtics, New Jersey Nets'i 96-92'lik skorla mağlup ederek ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Bu mücadelede kenardan gelerek 27 dakika süre alan Milli oyuncumuz Semih Erden, 2 sayı- 4 ribaund- 1 blok ile maçı tamamladı. Karşılaşma boyunca iki şut denemesinden bir isabet çıkartan temsilcimiz, 6 da faul yaptı.

Boston Celtics'de Glen Davis 20 sayı- 5 ribaund ile oynarken, Nate Robinson 17 sayı- 4 ribaund- 5 asist ve Paul Pierce da 15 sayı- 6 ribaund ile mücadeleyi noktaladı. Celtics'de ayrıca Shaquille O'Neal 11 dakikada 8 sayı- 5 ribaund- 5 faul ile oynarken, Ray Allen 6 sayı ve Kevin Garnett da 5 sayıyla maçı tamamladı.

New Jersey Nets cephesinde ise Brook Lopez 24 dakika oyunda kaldığı mücadelede 23 sayı kaydedip 4 de ribaund aldı. Tarrence Williams kenardan gelerek 17 sayı- 4 ribaund- 5 asistlik bir katkı sağlarken, Joe Smith de 10 sayıyla çift haneli rakamlara ulaştı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile