Sempozyum Katilimcilarindan Rektör Özölçer'e Ziyaret

Sempozyum Katilimcilarindan Rektör Özölçer'e Ziyaret

Istanbul Beykent Üniversitesi ögretim üyesi Prof. Dr. Mine Demirtas, Özbekistan Gazetecilik ve Kitle Iletisim Üniversitesi ögretim üyeleri Prof. Dr. Nazira Tashpolatova ve Doç. Dr. Nozima Muratova ile Amerika Rochester Teknoloji Üniversitesi ögretim üyesi Doç. Dr. Muhammet Kesgin, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’e ziyarete bulundu.

Zonguldak Bülent Ecevit Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Iletisim Fakültesi tarafindan düzenlenen I. Uluslararasi Bati Karadeniz Sempozyumu’na (BISEM 24) katilan Istanbul Beykent Üniversitesi ögretim üyesi Prof. Dr. Mine Demirtas, Özbekistan Gazetecilik ve Kitle Iletisim Üniversitesi ögretim üyeleri Prof. Dr. Nazira Tashpolatova ve Doç. Dr. Nozima Muratova ile Amerika Rochester Teknoloji Üniversitesi ögretim üyesi Doç. Dr. Muhammet Kesgin’i makaminda agirladi.

Ziyarette ZBEÜ Iletisim Fakültesi Dekan Yardimcisi ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Baskani Doç. Dr. Tugba Akdal da yer aldi. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, ögretim üyelerini üniversitede agirlamaktan dolayi memnuniyetlerini dile gererek plaket takdim etti. Konuklar ise misafirperverliginden dolayi Rektör Özölçer’e tesekkür etti. Ziyaret iyi niyet temennileri ise sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile