Sen Arasında İşbirliği

Vakıf Emeklilik ve Türkiye Kamu Çalışanları Konfederasyonu arasında Büyükkaya Uluslararası Sigorta ve Reasürans Brokerliği işbirliği ile yaklaşık 481 bin kişiyi kapsayan Vakıf Emeklilik Ferdi Kaza Sigortası anlaşması imzalandığı bildirildi.

Vakıf Emeklilik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket ile Kamu-Sen arasında Büyükkaya Uluslararası Sigorta ve Reasürans Brokerliği işbirliği ile Ankara'da yaklaşık 481 bin kişiyi kapsayan Vakıf Emeklilik Ferdi Kaza Sigortası anlaşması imzalandı.

Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Mehmet Bostan, Kamu-Sen'le yapılan bu işbirliğinin Vakıf Emeklilik'e duyulan güvenin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Vakıf Emeklilik ve Kamu-Sen arasındaki anlaşma 23 Aralık 2012 tarihinden itibaren bir yıl geçerli olacak.

Anlaşma kapsamında 11 sendikaya bağlı binlerce kişi için Grup Ferdi Kaza Sigortası poliçeleri düzenlendi.

Bostan daha güvenli bir gelecek için hayatın tüm gerçeklerine hazırlıklı olmanın yararlı olduğunu, Vakıf Emeklilik olarak, Kamu-Sen üyesi binlerce kişiyi güvence altına almaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

''Kamu-Sen'le yaptığımız anlaşma atılım yılı olarak gördüğümüz 2013'e moralli bir giriş yapmamızı sağladı. Vakıf Emeklilik, müşteri memnuniyetine odaklanarak yaptığı gelişim ve yenilenmelerini sürdürmeye devam edecek. Dileriz herkes sevdikleriyle uzun ve sağlıklı bir ömür sürer. Ancak her zaman için geleceği güvence altına almakta fayda var. Geleceği planlamanın en etkin yolu da yeni bir döneme giren bireysel emekliliktir. Sadece ferdi kaza ya da hayat değil bireysel emeklilik ile yıllar sonrasının planları yapılmalı.''

Muhabir : Merve Özlem Çakır

Yayıncı : Zülal Eser
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile