Sendika başkanına yumurtalı saldırıda polis havaya ateş açtı

Tek Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel, makam aracıyla sendika binasına girdiği sırada bir grup TEKEL işçisinin yumurtalı saldırısına uğra

Tek Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel, makam aracıyla sendika binasına girdiği sırada bir grup TEKEL işçisinin yumurtalı saldırısına uğradı. Makam aracında olduğu için Türkel'e yumurta isabet etmezken, olay sonrası sendikanın güvenlik görevlileri ile TEKEL işçileri arasında sopalı kavga çıktı. Polisin havaya ateş açtığı olayda 2 kişi yaralandı.

Levent'teki sendika binası karşısındaki parkta yaklaşık 2 aydır eylem yapan TEKEL işçileri, sabah saatlerinde sendika başkanı Türkel'e makam aracıyla binaya girdiği sırada yumurtalı saldırıda bulundu. Türkel, sendika görevlileri tarafından hemen binaya alınırken, sendika güvenlik görevlileri ile TEKEL işçileri arasında tartışma çıktı.

Gruptan birisinin sopa ile güvenlik görevlilerinin üzerine yürümesi üzerine arbede yaşandı. Çıkan arbedeye olay yerindeki bir polis memuru havaya 4 el ateş ederek müdahale etti. Çıkan olaylarda 1 güvenlik görevlisi ile 1 işçi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralı 2 kişi ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Bu arada sendika binası önünde yaşanan olaylar sendikanın 2 güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kamera görüntülerinde olayların gelişimi saniye saniye kaydedildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile