Şengün'e Ziyaretler Sürüyor

Şengün'e Ziyaretler Sürüyor

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün'e, "Hayırlı olsun" ziyaretleri sürüyor.

Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün'ü bugün de, önceki dönem Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı ve Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali Eren, Alaplı ilçe Özel İdare Müdürü Şaban Emiroğlu ile birlikte ziyaret etti. Alaplı OSB Müdürü ve önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı Ali Eren, önceki dönemde kendisinin de Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını hatırlatarak, "Bu ziyaretimiz, aynı zamanda İbrahim Şengün ile beni, halef selef olarak da bir araya getirmiş oldu. Uzun yıllar belediye meclisi üyesi olarak görev yapan Şengün'ün, bu görevin kendisine kazandırdığı belediyecilik deneyimiyle, belediye başkan yardımcılığı görevini de başarıyla yürüteceğine inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Şengün de, Ali Eren ve Şaban Emiroğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün'ü, Alaplı TSO Yönetimi de ziyaret etti. Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Kılıç, Oda Meclisi Başkanı Şenol Usaç, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Recep Ocak ve Tarık Yazıcı ile Oda Genel Sekreteri Taner Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Şengün'e "Hayırlı olsun" temennisinde bulunarak, görevinde "başarılar" diledi.
Başkan Yardımcısı Şengün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Sizler ilçenin işadamları olarak, bizler de belediye yönetimi olarak, ilçemize hizmet edebilmenin gayreti içindeyiz. Üstlendiğimiz görevlerde başarılı olmamız, ilçemizin kalkınmasını sağlayacaktır. Karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile