Senliklerle Açilan Yeni Sosyal Tesiste Yok Yok

Senliklerle Açilan Yeni Sosyal Tesiste Yok Yok

Akyazi ilçesinde futbol ve voleybol sahasi, spor gruplari, çocuk oyun alanlari, idari bina ile piknik alanlarinin da oldugu Akyazi Belediyesi Güzlek Mesire Alani, vatandasin hizmetine sunuldu.

Orman içinde yer alan mesire alaninda, basketbol, futbol, voleybol sahalari, dev salincak, oyun gruplari, spor aletleri, piknik alanlari ve mescit bulunuyor. Akyazi Belediyesi tarafindan hazirlanan Güzlek Mesire Alani’nin açilisi düzenlendi.

Açilista vatandaslar çalan sarkilar esliginde eglenirken, çocuklar ise oyun parklarinda doyasiya eglendi.

Açilisa; Vali Çetin Oktay Kaldirim, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoglu, AK Parti Il Baskani Yunus Tever, Akyazi Kaymakami Yakup Güney, Akyazi Cumhuriyet Bassavcisi Ufuk Turan, Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, Ilçe Emniyet Müdürü Hasan Fehmi Talay, Ilçe Jandarma Komutani Semih Gümüsbas, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayida vatandas katildi.



"Halkimizin taleplerine cevap verebilmenin mutlulugunu yasiyoruz"

Akyazi’da yeni bir projeyi hayata geçirmenin mutlulugunu yasadiklarini belirten Baskan Soykan, "Vatandaslarimizin aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirip, anilar biriktirecegi bir mesire alanini olusturmanin mutlulugunu yasiyoruz. 9 bin metrekaresi belediyemizin tapulu mülkü olan ve sinirsiz bir orman arazisine sahip mesire alanimizda trekking, kamp alanlari, dev salincak, oyun gruplari, spor aletleri, piknik alanlari, mescit ve idari bina yer aliyor. Bir ve beraber olarak canla basla mücadele verdigimiz her santimetrekaresi ayri güzelliklerde olan ilçemizde halkimizin taleplerine cevap verebilmenin mutlulugunu bir kez daha yasiyoruz. Mesire alanimiz ilçemize ve ilimize hayirli olsun" dedi.



"Günümüz sartlarina ve yeni nesil turizme hitap eden güzel bir tesis oldu"

Gelecege tasinacak en güzel hazinenin doga olduguna vurgulayan Vali Çetin Oktay Kaldirim ise "Muhtesem bir eser ortaya çikmis. Günümüz sartlarina ve yeni nesil turizme hitap eden güzel bir tesis oldu. Belediye baskanimiza emeklerinden dolayi tesekkür ediyorum. Sakarya’miz muhtesem bir yer. Kendimi tam bir Akyazili ve Sakaryali olarak görüyorum. Türkiye’nin ve dünyanin nadide yerlerinden birisi burasi. Kiymetini bilmemiz gerekiyor. Bereketli topraklarin ne kadar kiymetli oldugunun fakrina varmali ve korumamiz lazim. Gelecege tasinacak en güzel hazine dogadir. Dogamiza sahip çikmaliyiz" diye konustu.

Konusmalarin ardindan yapilan kurdele kesimi ile Akyazi Belediyesi Güzlek Mesire Alani açilisi gerçeklestirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile