Sercan Yıldırım: Bu duygu anlatılmaz, ancak yaşanır
Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmalarına ilişkin, ''Kentteki coşkuyu bu kadar beklemiyorduk. Bu duygu anlatılmaz, ancak yaş...
Bursaspor ' un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım , Turkcell Süper Lig ' de şampiyonluğa ulaşmalarına ilişkin , ' ' Kentteki coşkuyu bu kadar beklemiyorduk . Bu duygu anlatılmaz , ancak yaşanır ' ' dedi .
A Milli Takım ' ın ABD ' deki kampına katılmak üzere dün akşam düzenlenen kupa töreninin ardından İstanbul ' a giden genç golcü , AA muhabirine yaptığı açıklamada , Turkcell Süper Ligi ' ni şampiyon olarak tamamladıklarını ve bunun haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi .
Şehirdeki heyecan ve sevinci görünce mutluluklarının daha da arttığını vurgulayan yıldız oyuncu , dün akşam saatlerinde üstü açık bir otobüsle şehir turu yaptıklarını hatırlatarak , ' ' Şampiyon olduğumuzu o müthiş kalabalığı görünce daha da iyi anladık . Kentteki coşkuyu bu kadar beklemiyorduk . Bu duygu anlatılmaz , ancak yaşanır . Çok az kişinin yaşayabileceği mutluluğu biz iki gündür doyasıya yaşıyoruz ' ' diye konuştu .
Şehir turunu tamamladıktan sonra otobüsle Atatürk Stadı ' na girdiklerinde kendilerini çok daha farklı bir atmosferin içinde bulduklarına işaret eden Sercan Yıldırım , şunları söyledi :
' ' Sanki tüm Bursa bu anı bekliyormuş . İnsanlar işlerini bırakarak bizlerin peşinden koştu . Dünyanın en mutlu insanları bizdik . Hele o kupayı havaya kaldırdığımızda tüm sezonun yorgunluğunu attık . Büyük bir başarıyı çok güzel bir şekilde kutladık . Bundan sonraki hedefimiz artık Şampiyonlar Ligi . Bu coşkuyu Şampiyonlar Ligi ' nde de sürdürmek istiyoruz . Başarıyı hak eden Bursa ' ya şampiyonluk çok yakıştı . ' '
- ' ' MİLLİ TAKIM KAMPINA DAHA GÜÇLÜ GİDİYORUZ ' ' -
Genç oyuncu , kendisiyle birlikte takım arkadaşları Ozan İpek , Volkan Şen ve Turgay Bahadır ' ın A Milli Takım ' ın ABD kampına katılacağını anımsattı .
Milli takımda yeni bir yapılanmanın olduğunu , bu yapılanma içinde kendilerine yer bulmak istediklerini vurgulayan Sercan Yıldırım , ' ' Kendimizi orada göstermemiz gerekecek . Milli takım kampına daha güçlü gidiyoruz . Çünkü şampiyon takımın oyuncuları olarak kampa dahil olacağız . Bu da bizim için daha güzel ' ' dedi .
- ' ' GÜNDEMİMDE TRANSFER YOK ' ' -
Sercan Yıldırım , ' ' Gelecek sezon için yurt içinden ve dışından transfer teklifi alıyor musun? ' ' yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı :
' ' Bursaspor ' un sözleşmeli bir oyuncusuyum . Şu an transferi düşünmüyorum . Ligi şampiyon tamamladık . Kendimi milli takım kampına hazırlıyorum . Daha önce de söylediğim gibi eğer çok sevdiğim takımımdan ayrılırsam bu sadece yurt dışı olur . Ancak şu an hiçbir şey yok . Menajerlerime da söyledim , kesinlikle transfer hakkında konuşmak istemiyorum . Gündemimde transfer yok . ' '
Zaman



















