Serdivan Belediyesi Meclisi'nde Söz Hakki Çocuklarin

Serdivan Belediyesi Meclisi'nde Söz Hakki Çocuklarin

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ile TBMM’nin açilisinin 104. yil dönümü kutlamalari çerçevesinde, Serdivan Belediye Meclisi Çocuk Oturumu Belediye Baskani Osman Çelik’in katilimiyla gerçeklesti.

Baskan Osman Çelik konusmasinda, “Dünyada çocuklara adanan tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda çok degerli çocuklarimizin taleplerini dinlemeye baslamadan önce hepimizin bayramini kutluyorum. Sizin için güçlü ve mutlu yarinlar insa etmek için her gün çok çalisacagima söz veriyorum. Çocuklarin bayrami 23 Nisan kutlu olsun” diye konustu.

Tüm insanlarin özellikle çocuklarin gülümseyecegi bir hayat insa etmenin en büyük hayali oldugunu belirten Baskan Çelik, “Bu anlamda çocuklarin her zaman mutlu hissedecegi ve daima gülümseyecegi bir kent hayaliyle çiktigimiz bu yolda kurulan çocuk meclisimizde onlarin sesine kulak verecek ve aldiklari kararlari sonuna kadar destekleyecegiz” seklinde konustu.

Kutlamalar çerçevesinde Serdivan Belediye Baskani Osman Çelik’in koltuguna oturan Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi ögrencisi Miray Kavas, Serdivanli çocuklar adina oturum açilis konusmasi gerçeklestirdi. Kavas, “Göreve geldigi günden beri çocuklar için mutlu bir yasam hayalinden bahseden bir baskanimiz oldugu için hepimiz çok sevinçliyiz Serdivanli çocuklar olarak size ve çalisma arkadaslariniza basari ve kolaylik diliyoruz. Bizler Serdivanli çocuklar olarak çok sansliyiz. Çocuklari seven, çocuk haklarina inanan ve çocuklari önemseyen bir baskanimiz var. Bu bakis açisiyla yönetilen bir kentte yasayan çocuklar olarak tek istegimiz çocuk dostu bu kentte, sokaklarda daha rahat oyun oynayabilmek, sosyal ve kültürel alanlarda kendimizi gelistirmek için daha fazla etkinlikler ve okullarimizdaki eksikliklerin tamamlanmasidir” ifadeleri ile taleplerini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile