Serdivan Çocuk Kütüphanesi Açildi

Serdivan Çocuk Kütüphanesi Açildi

Serdivan Belediyesi’nin 23 Nisan’da olusturdugu Çocuk Meclisi’nde çocuklar tarafindan alinan karar hayata geçirildi.

Temsili mecliste çocuklar tarafindan dile getirilen Serdivan Trafik Park’ta Çocuk Kütüphanesi açilmasi önerisi Serdivan Belediyesi tarafindan hizlica hayata geçirildi. Çocuk senligine bürünen açilis törenine temsili meclise katilan çocuklarin yani sira yüzlerce çocuk istirak etti. Çok Bilmis Ibis Kukla Gösterimi, Yüz Boyama ve sürpriz hediyeler ile gerçeklestirilen açilis programina aileler ve çocuklar tarafindan yogun katilim gerçeklestirildi.

Trafik Park’ta kütüphane açilmasi teklifini meclise sunan Hanne Feyza isimli ilkokul ögrencisi fikirlerinin önemsenerek hayata geçirilmesinden dolayi duydugu memnuniyeti dile getirdi. Açilis töreninin ardindan Serdivan Çocuk Kütüphanesi 3-14 yas çocuklar için Serdivan Trafik Park’ta hizmet vermeye basladi.

Serdivan Belediye Baskani Osman Çelik, açilisin ardindan sahnelenen Çok Bilmis Ibis gösterimini çocuklarla birlikte sonuna kadar izledi. Haftanin 7 günü açik olacak olan kütüphane 08.30-19.00 saatleri arasinda hizmet verecek. Seçkin kitap içerigi ile Serdivan Çocuk Kütüphanesi Serdivan’da önemli bir ihtiyaci karsilayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile