Serdivan'in Güçlü Altyapi Agina Yeni Yagmursuyu Hatti

Serdivan'in Güçlü Altyapi Agina Yeni Yagmursuyu Hatti

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, yenilenen yüzüyle bölge halkina hizmet vermeye baslayan Sivritepe Caddesi’nin altyapisini, SASKI tarafindan imalati tamamlanan yeni yagmursuyu hatti ile garanti altina aldi.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI), Serdivan Kemalpasa Mahallesi Sivritepe Caddesi’nde baslattigi çalismalari kisa sürede tamamlayarak bölgenin güçlü altyapi agini yeni yagmursuyu hatti ile genisletti. Yeni yagmursuyu hatti sayesinde üst yapisi yenilenen caddede yogun yagislarda dahi su taskini ve benzeri olumsuzluklar yasanmayacak.

Kisa sürede tamamlanan yeni hat çalismalari ile ilgili kurum tarafindan yapilan açiklamada, “Özellikle sürücüler tarafindan yogun olarak kullanilan Sivritepe Caddesi’nin yenilenen üstyapisina yakisir sekilde yeni yagmursuyu hattini bölgeye kazandirdik. Yogun yagislarda özellikle tepelerden gelerek düz kisimlarda biriken sular artik sürücüler ve yayalar için sorun olmaktan çikacak. 150 metrelik yeni yagmursuyu hattindaki çalismalarimizi kisa sürede tamamlayarak vatandaslarimizin hizmetine sunduk. Bölge halkina hayirli olsun” ifadeleri kullanildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile