Serenay Sarıkaya meslektaşlarını kızdıracak

Serenay Sarıkaya meslektaşlarını kızdıracak

Dizi setlerindeki yoğun çalışma temposu Serenay Sarıkaya yı olumsuz etkilemiyor.

Serenay Sarıkaya, dizi setlerindeki çalışma saatlerini eleştiren birçok meslektaşının aksine, “Sette yoruluyorum ama ne kadar çalışırsam o kadar mutlu oluyorum” dedi.

Son dö­nem­de rol al­dı­ğı di­zi­le­rin ya­nı sı­ra ün­lü mar­ka­la­rın ara­nı­lan reklam yü­zü olan Se­re­nay Sa­rı­ka­ya, çar­pı­cı açık­la­ma­lar yap­tı. 3 se­zon yer al­dı­ğı La­le Dev­ri di­zi­sin­den ay­rıl­dık­tan son­ra bir sü­re di­zi­le­re ara ve­ren Sa­rı­ka­ya, bu ne­den­le yo­ğun­luk­tan hiç şi­ka­yet et­me­di­ği­ni söy­le­di. Med­ce­zir di­zi­si­nin yıl­dı­zı, “Ça­lış­ma­ya 8 ay ara ver­di­ğim için yo­ğun­lu­ğa aç ha­le gel­miş­tim. Ne ka­dar ça­lı­şır­sam o ka­dar mut­lu olan bir in­sa­nım. Za­man za­man çe­kim­ler­den do­la­yı uy­ku­suz kal­dı­ğım olu­yor. Çün­kü haf­ta­nın 5 gü­nü ça­lı­şı­yo­rum. Ama hiç abart­mı­yo­rum, se­te çok mut­lu ve he­ye­can­lı gi­di­yo­rum. Yo­ğun­lu­ğu her za­man sev­mi­şim­di­r” di­ye ko­nuş­tu.

Popüler olmak güzel

Yo­ğun ça­lış­ma tem­po­sun­dan do­la­yı ça­lış­ma­dı­ğı gün­ler­de ken­di­ni yor­ma­ma­ya özen gös­ter­di­ği­ni di­le ge­ti­ren Sa­rı­ka­ya, “İ­zin gün­le­rim­de be­ni yor­ma­ya­cak, yüz­me ve yo­ga gi­bi sa­kin spor­la­rı ter­cih edi­yo­rum. Evim­de pi­la­tes to­pum, kum tor­ba­la­rım ve ağır­lık­la­rım var. On­lar­la ça­lış­mak be­ni ra­hat­la­tı­yo­r” şek­lin­de ko­nuş­tu. Po­pü­ler ol­ma­yı sev­di­ği­ni de söy­le­yen Sa­rı­ka­ya, “Böy­le bir mes­le­ği seç­tiy­se­niz, ha­ya­tı­nız­da ba­zı fe­da­kar­lık­lar yap­ma­nız ge­re­ki­yo­r” de­di.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile