Serinleten Kafe Sigara Tiryakilerini Sevindirdi

Mecidiyeköy'de bir kafeterya sahibi, sıcaktan bunalan müşterileri için yurtdışından özel vantilatör getirtti

Mecidiyeköy'de bir kafeterya sahibi, sıcaktan bunalan müşterileri için yurtdışından özel vantilatör getirtti. Soğuk buhar püskürten vantilatör hem müşterilerin hem de işyeri sahibinin yüzünü güldürdü.
Mecidiyeköy'de faaliyet gösteren bir kafeterya, havaların aşırı sıcak olması nedeniyle yeni bir yöntem geliştirdi. Yurtdışından ithal edilen vantilatör, kafeterya da oturan müşterilere soğuk su buharı püskürtüyor. Uygulama, özellikle sigara alışkanlığı alan müşterilerden tam not aldı. Kapalı mekanlarda sigara içemeyen vatandaşlar, soğuk su buharı eşliğinde keyifli anlar yaşadı.
Kafeterya da çalışan Fikret Dikpınar, "Bu sistemi geliştirdik. Bu sistemi yurt dışından getirttik. Kapalı alanda oturan müşterilerimiz klimalı yerlerde oturuyorlar. Ancak sigara içen müşterilerimiz aşırı sıcaklar nedeniyle oturamıyorlardı. Bizde buna çare olarak Avrupa'dan böyle bir vantilatör getirttik. Kesinlikle müşterilerimiz ıslanmıyor ve bununla birlikte serinliyorlar" dedi.
Uygulamanın yaygınlaşacağına dikkat çeken Dikpınar, "Diğer işyeri sahipleri de bizden bu sistemi soruyorlar. Hatta müşterilerden bile yoğun ilgi ve talep olduğunu gördük. Ramazan ayında iftar sonrası gelecek olan müşterilerimize bu şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Aşırı sıcak havalardan bunaldıklarını belirten müşteriler ise uyulamadan çok memnun olduklarını ifade etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile