Serkan Gür Harmancik'ta Okullari Ziyaret Etti

Serkan Gür Harmancik'ta Okullari Ziyaret Etti

Bursa Il Millî Egitim Müdürü Serkan Gür, okullarda incelemeler yapmak üzere Harmancik ilçesini ziyaret etti.

Ziyaretlere Ilçe Millî Egitim Müdürlügü ile baslayan ve egitim degerlendirme toplantisina katilan Serkan Gür, ilçedeki egitim çalismalari hakkinda Ilçe Millî Egitim Müdür V. Ismail Tufan’dan brifing aldi.

Serkan Gür, Harmancik Ilçe MEM ziyaretinin ardindan Ilçe Millî Egitim Müdür V. Ismail Tufan ile birlikte Ilçe Kaymakami Muhammed Furkan Tuna ve Ilçe Belediye Baskani Yilmaz Atas’i makaminda ziyaret etti. Ziyaretlerde ilçede yürütülen proje ve yapilan çalismalar degerlendirildi.

Harmancik Sehit Adil Kinik Ilkokulu ve Harmancik Imam Hatip Ortaokulunda ögrenci ve ögretmenlerle bir araya gelen Il Millî Egitim Müdürü Serkan Gür, okullarda incelemelerde bulundu ve okulda gerçeklestirilen çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Harmancik Halk Egitimi Merkezini ziyaret eden ve kursiyerlerle sohbet eden Serkan Gür, halk egitimi merkezlerinin bulundugu bölgenin egitim, ögretim, üretim, rehberlik, danisma, kültür ve sanat merkezi oldugunu söyledi.



Ilçedeki son ziyaretinde Harmancik 75. Yil Çok Programli Anadolu Lisesinde yapilan çalismalari inceleyen Il Millî Egitim Müdürü Serkan Gür, Millî Egitim Bakanliginin meslekî egitimi taçlandirmak maksadiyla fikrî mülkiyet çalismalari baslattigini, egitimin üreten yüzü meslek liselerinin, ürettigi ürünleri dünyanin farkli noktalarina ihraç edebilir bir hâle gelecegini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile