Sertifika Programları'na Kayıtlar Başlıyor

Eskişehir - Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programları'na kayıtlar başlıyor.

AÜ'den yapılan açıklamada, kişisel gelişim ve kariyerini ilerletmek isteyen kişilere yönelik hazırlanan e-Sertifika Programları'nın 2013 Yaz Dönemi kayıtları, 3-21 Haziran arasında "https://www.e-sertifika.anadolu.edu.tr/Basvuru.htm" internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Öğrenci Seçme Yerleştirme Sınavı'ndan yeterli puan alamayıp herhangi bir yükseköğretim kurumuna yerleştirilememiş adaylar e-Sertifika Programları'na başvurarak dilediği alanda öğrenim görme imkanı yakalayabiliyor. Programlara kayıt olabilmek için ise en az lise mezunu olmak şartı aranıyor.

Ayrıca KOBİ'lerde yapmakta olduğu işe ait bilgilerini güncellemek isteyenler ve herhangi bir yükseköğretim kurumuna kayıtlı olup farklı alanda kendini yetiştirmek isteyen kişiler de e-Sertifika Programları'ndan yararlanabiliyor.

AÜ, bu dönem Türkiye'de 42, Batı Avrupa'da da 6 program açacak. Programlar ve içerikleri hakkında ayrıntılı isteyenler "https://www.esertifika.anadolu.edu.tr" adresinden ulaşabilecek.

2013 Yaz Dönemi e-Sertifika Programları'nın sınavlarının ise Türkiye'de 81 ilde, Almanya'da ise Köln kentinde online olarak yapılacağı bildirildi.

Türkçe'yi anadil ve ikinci dil olarak öğrenmek isteyenler için hazırlanan "Türkçe Sertifika Programı Yaz Dönemi"ne kayıt olacakların 3 Haziran'dan itibaren "https://www.tsp.anadolu.edu.tr/Başvuru.htm" adresinden başvurması istendi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile