Sesli, 2 Bin 500 Kisiye Balik Ekmek Ikram Etti

Sesli, 2 Bin 500 Kisiye Balik Ekmek Ikram Etti

IYI Parti Kdz. Eregli Belediye Baskan Adayi Murat Sesli partisinin seçim bürosu önünde 2 bin 500 kisiye balik ekmek dagitti. Burada konusan Kdz. Eregli Belediyesi önceki dönem baskanlarindan Murat Sesli, göreve geldiklerinde Kdz. Eregli’de balik yasagini kaldiracaklarini ve isteyen her kesin balik yiyebilecegini söyledi.

IYI Parti Kdz. Eregli Belediye Baskan Adayi Murat Sesli partisinin seçim bürosu önünde 2 bin 500 kisiye balik ekmek dagitinca kalabalik nedeniyle zaman zaman izdiham yasandi. Gençler ve kadinlarin agirlikta ilgi gösterdigi etkinlikte Kdz. Eregli Belediyesi önceki dönem baskanlarindan Murat Sesli, Belediye Meclisi 1. Sira Adayi Op. Dr. Evrim Balbaloglu, diger belediye meclis üyeleri vatandaslarla birlikte Karadeniz havalari esliginde horon tepti, Kaptas oyun havalari ile de oynayip eglendi.

Çocuklara balon hediye eden Kdz. Eregli Belediyesi önceki dönem baskanlarindan Murat Sesli, gelen misafirlerle tek tek ilgilendi, desteklerini istedi. Göreve geldiklerinde Kdz. Eregli’de ki balik yasagini kaldiracaklarini vurgulayan Sesli konusmasinda sunlari söyledi:

“Karadeniz’in kiyisindayiz. Balik memleketinde balik kokar, yosun kokar. Bu güzel havada bizde halkimiza balik ekmek ikram ediyoruz. Bundan sonra Kdz. Eregli’de deniz kenarinda balik ekmek satislari da olacak. Hem Kdz. Ereglili hemserilerimiz hem de disaridan gelenler deniz kenarinda istedikleri gibi balik yiyebilecekler. Modern son derece hijyenik balik ekmek stantlarimiz olacak. Bakin görüyorsunuz; insanlarimiz çok memnun ve mutlular. Kdz. Eregli’nin olmazsa olmazi baliktir. Bu gün bizi seven insanlar burada toplandilar. Gelen herkese çok tesekkür ediyorum. 31 Mart günü destek Kdz. Eregli’den hizmet bizden.”

Saat 14.30’da baslayan etkinlik aksam saatlerine kadar devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile