Sevgi Çocuklarindan Sirnak'a Sevgi Dolu Bagis

Sevgi Çocuklarindan Sirnak'a Sevgi Dolu Bagis

Aydin’daki sevgi evlerinde kalan çocuklar gösterdikleri örnek davranis ile Sirnak’ta açilacak olan kütüphaneye kitap bagisinda bulundu.

Aydin Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü koordinesindeki sevgi evlerinde kalan ögrenciler, Sirnak’taki Sehit Özel Harekat Polisi Yilmaz Mayuk adina açilacak olan bir kütüphaneye kitap bagisinda bulundu. Sirnak’in Idil ilçesinde bulunan Tepeköy Imam Hatip Ortaokulu’nda 1987 yilinda bir terör saldirisinda sehit olan özel harekat polisi Yilmaz Mayuk’un adinin verilecegi kütüphaneye kitap ve satranç takimi bagislayan sevgi çocuklari, adeta sevgi dolu bagis gerçeklestirdi. Çocuklarin örnek davranisi takdir toplarken, Sirnak’a gönderilen bagislarda çocuklarin kaleme aldigi sevgi dolu mektuplar da yer aldi.

“Kitaplarimiz hedefine ulasacaktir”

Aydin Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü binasinda gerçeklestirilen etkinlikte, çocuklar tarafindan hazirlanan koliler, Sirnak’a gönderilmek üzere PTT personeline teslim edildi. Bagislanan kitaplarla birlikte birçok çocuga isik tutulacaginin altini çizen Aydin Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Ömer Turan; “Bakanlik olarak sehitlerimiz ve sehit yakinlarimiz bizim için özel hizmet alanlari. Ülkemizin her yerinde sehitlerimiz oldugu gibi, Sirnak’ta sehit olmus bir özel harekat polisi Yilmaz kardesimiz adina, imam hatip ortaokulunda açilacak olan kütüphaneye çocuklarimizla birlikte kitap, mektup ve diger materyalleri gönderiyoruz. Sagolsun bu kampanyaya çocuklarimiz istirak etti. Insallah kitaplarimiz hedefine ulasacaktir. Orada hem sehidimizin hatirasi yasatilacak hem de okunan kitaplarla çocuklarimiza bir hayat yönü verebilirsek çok büyük bir bahtiyarlik olusacak bizde. Ayrica ögrencilerimiz hediyelerle birlikte kaleme aldiklari mektuplari da gönderiyorlar” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile