Sevgi Değil, Yaşam Tarzı

Sevgi Değil, Yaşam Tarzı

İzmir’deki Volkwagen sevdalıları Selçuk’a bağlı Pamucak sahilinde bulunan Dereli Kampingde bir araya geldi.

Konvoy halinde İzmir’den yola çıkan Smyrna Bugs üyeleri, Pamucak’ta haftasonu kampı yaparak, tutkularını paylaştı.

Halk arasında vosvos ve kaplumbağa olarak isimlendirilen otomobillere olan tutkunun bir araya getirdiği 60 üyeli Smyrna Bugs üyelerinden bir kısmı, Pamucak’ta kamp yaptı. 2011 yılında genç vosvos severler tarafından kurulan gruba bağlı 20 kişi, 11 araçla Selçuk’a geldi.

Grup ilkelerini yardımlaşma, dayanışma ve hayatı paylaşma olarak tanımlayan grup sözcüsü Berkay Benli, her ay bir etkinlik yaptıklarını ve etkinliği facebook üzerindeki sayfalarında düzenledikleri anketle belirlediklerini söyledi.

Kamp etkinliği fikrini oyladıklarını ve grubun Pamucak’ı seçtiğini anlatan Berkay Benli, grupta yönetici olmadığını belirterek, “İzmir’de her ay bir ilçede konvoy oluşturarak gece sürü yapıyoruz. Gittiğimiz yerlerde dikkat çekerek vosvos sevgimizi vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bizimki tutkunun da ötesinde bir yaşam tarzı. Aramızda farklı görüşlerde, farklı mesleklerde insanlar var. Bizi bağlayan tek şey vosvos sevgisi olmasına rağmen artık bir aile gibi olduk. Grubumuz herkese açık. Aracı olmasa bile vosvos seven herkes grubumuza katılabilir. Grup üyeliğimizin tek koşulu aktif olmak” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile