Sevgilisiyle Tartisip Çatiya Çikti

Sevgilisiyle Tartisip Çatiya Çikti

SAMSUN – Samsun’da yabanci uyruklu genç sevgilisiyle tartistan sonra çatiya çikinca polisi alarma geçirdi.

Olay, Samsun’un Ilkadim ilçesi Kiliçdede Mahallesi Muhittin Özkefeli Bulvari üzerindeki 8 katli bir apartmanin çati katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiz arkadasiyla tartisan yabanci uyruklu Muhammed M. A. R. (17), oturdugu apartmanin çatisina çikti. Zaman zaman kendisini çatidan sarkitan Muhammed M. A. R.’yi gören vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezine haber verdiler. Olay yerine çok sayida polis, itfaiye ve saglik ekibi yönlendirildi. Polis ekipleri bulvarin bir güzergahini trafige kapatirken, çevrede güvenlik önlemi aldi.

Yukarida can pazari asagida canli yayin telasi

Yaklasik 2 saat süren ikna çabalari sürecinde yoldan geçen ve çevredeki vatandaslar ise cep telefonlariyla canli yayin yapma derdine düstüler. Trafikte seyir halinde olan bazi sürücüler ve çevreden geçen vatandaslar olayi cep telefonuyla kaydederek, yayin yaptilar. Görüntü almak için trafigi yavaslatan sürücüler zaman zaman trafikte gitmek isteyen diger sürücülerin sinirini bozdu.

Uzun ikna çabalari sonrasinda çatidan indirilen Muhammed M. A. R., ambulansa götürülürken, “Sevgilim için yaptim” dedi.

Olaya taniklik eden vatandaslar ise “Çatidaki kisi yabanci uyrukluymus. Genç çocuk sevgilisiyle kavga edince çatiya çikmis. Böyle seylerin olmamasi lazim” ifadelerini kullandilar.

Saglik ekiplerine teslim edilen 17 yasindaki çocuk saglik kontrolü için ambulansla Samsun Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi’ne götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile