'Sevgiye Uzanan Eller' Projesi

'Sevgiye Uzanan Eller' Projesi

Adana Valiliği'nce yürütülen "Sevgiye Uzanan Eller" projesi kapsamındaki "Şakirpaşa Basketbol Okulu" İSKEN'in katkılarıyla yarın açılacak.

Çukurova Bölgesi’nin enerji ihtiyacını karşılayan ve aynı zamanda gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk çalışmaları ile yerel ekonominin canlandırılması ve yerel kamusal altyapının güçlendirilmesi amacıyla; çevre, eğitim, sağlık, kültür-sanat ve spor alanlarında geliştirilen projelere destek olan İSKEN, Adana Valiliği ile "Sevgiye Uzanan Eller" projesi kapsamında gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Sevgiye Uzanan Eller Projesi Şakirpaşa Basketbol Okulu yarın saat 11:30'da Şakirpaşa Kapalı Semt Pazarı'nda (Perşembe Pazarı) Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile İSKEN Genel Müdürü Dr. Sırrı Uyanık'ın katılacağı törenle açılacak.

Şakirpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen basketbol okuluna toplam 366 öğrenci katıldığı, İSKEN'in, öğrencilere forma, şort ve spor ayakkabısı vererek projeye katkı sağladığı belirtildi.

Sevgiye Uzanan Eller projesiyle, iç göçle gelen ve topluma uyum sorunu yaşayan dezavantajlı çocuk ve gençlerin sosyal kültürel ve ekonomik uyum sorunlarının azaltılması ve topluma kazandırılması; Adana ili Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde göç geçmişine sahip ilköğretim öğrencilerinin eğitsel sosyal kültürel faaliyetlerle desteklenerek kentsel ve sosyal yaşama uyum gerekleri hakkında farkındalık oluşturulması, öğretmen ve ailelere temel iletişim becerileri konusunda kapasite kazandırarak çocukların uyum sürecine katkı sağlanması amaçlanıyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile