''Sevgiyle Birleşen Eller'' Sergisi Açıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi Alavardı Hanımlar Lokali'nin, Mevlana Sevgi Evleri'ndeki öğrencilerin eserleri ile birlikte toplam 333 eserden oluşan el sanatları sergisi açıldı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Memiş Kütükcü, İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, belediye olarak sosyal belediyecilik çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, insana yapılan yatırımın en doğru ve en önemli yatırım olduğunu söyledi.

KOMEK'in sosyal anlamda önemli bir işlevi olduğunu kaydeden Kütükcü, Mevlana Sevgi Evleri'nde kalan ve meslek kurslarına katılan öğrencilerin çabalarının devamını diledi.

Konuşmaların ardından, Alavardı Hanımlar Lokali'nde resim, İngilizce, bilgisayar, pasta yapımı, kuaförlük, takı tasarımı ve keçe yapımı kurslarına katılan 35 öğrenciye sertifikaları protokol mensupları tarafından verildi.

Programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in eşi Fatma Akyürek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Köseoğlu, Mevlana Sevgi Evleri Müdürü Refik Gökmen, KOMEK ve Hanım Lokalleri yöneticileri ile kursiyerler katıldı.

Muhabir: Abdullah Doğan

Yayıncı: Murat Aslan
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile