Seydaoğlu’na Esnaftan Yoğun İlgi

Seydaoğlu’na Esnaftan Yoğun İlgi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Yenişehir Belediye Başkan adayı olan Sebgetullah Seydaoğlu seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.


20 ve 21. dönem Diyarbakır Milletvekilliği yapan Sebgetullah Seydaoğlu 30 Mart 2014 seçimlerinde AK Parti Yenişehir Belediye Başkan adaylığı kesinleştikten sonra seçim startı verdi. Seçim çalışmalarına kurban keserek başlayan Seydaoğlu, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Ofis semti Gevran Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği Seydaoğlu, Diyarbakır halkına hizmet etmek için aday olduğunu ve projeleri ile yeni ve yaşanabilir bir Diyarbakır oluşturacaklarını söyledi.

Ziyaret esnasında esnafın çeşitli ikramlarda bulunduğu seydaoğlu, memlekete hizmet sevdasıyla yola koyulduklarını dile getirdi.

“DİYARBAKIR SORUNLARINI ÇÖZMEYE TALİBİM”
Diyarbakır’ın yerel yönetimlerde hak ettiği hizmeti alamadığını belirten Seydaoğlu, kentin sorunlarını çözmeye talip olduğunu söyledi.

Seydaoğlu, “Bu kentin bütün sorunlarını biliyorum. Bu sorunları çözmek için sizlerin desteğini istiyorum. Sizler destek verirseniz Diyarbakır’ın sorunlarını çözmeye talip olduğumu buradan duyuruyorum. Yenişehir ilçesi ile ilgili önemli projelere ismimizi yazdıracağız. Trafik ve park sorunu başta olmak üzere mevcut tüm sorunları çözeceğiz. Biz bu halka efendilik değil, hizmet etmek için aday olduk. Yapacağımız hizmetlerle Diyarbakır’ı yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” dedi.

Seydaoğlu’nun seçim ziyaretlerine Gevran Caddesi esnafı yoğun ilgi gösterdi. Bütün esnafı teker teker dolaşarak sorunlarını dinleyen Seydaoğlu girdiği her işyerinde çeşitli ikramlarla karşılandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile