Seydisehir'de, Antalya'daki Yangininin Yaralarini Sarmak Için Yardim Kampanyasi Baslatildi

Seydisehir Belediyesi öncülügünde ilçede bulunan sivil toplum kuruluslarinca, Akseki-Manavgat yangininin yaralarini sarmak için ayni ve nakdi yardim kampanyasi baslatildi.

Seydisehir Belediye Baskani Mehmet Tutal baskanliginda Seydisehir Belediyesi Meclis Toplanti salonunda bir araya gelen Seydisehir sivil toplum kuruluslarinin yöneticileri ve muhtarlar, ilçe genelinde yardim kampanyasi baslatilmasi karari aldi.

Manavgat'taki yangindan etkilenen vatandaslara yardim için seferber olan Seydisehir ilçesinde, kampanya kapsaminda barinma malzemeleri ile temizlik malzemeleri, hayvanlar için yem ve mama, diger ihtiyaçlar için de nakdi yardimlar toplayarak Akseki ve Manavgat ilçelerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulastirilacak.

Belediye Baskani Mehmet Tutal, konuya iliskin açiklamasinda, yanginin olusturdugu izleri bir nebze olsun kapatabilmek adina Seydisehir'lilerin tek yürek oldugunu belirtti.

"Bizim milletimiz kalender bir millet, yardimsever bir millet, olumsuzluklara karsi sürekli dayanisma içerisinde olan bir millettir" diyen Tutal, sunlari kaydetti:

Vatandaslarimizin ihtiyaçlarini karsilama, hayvanlarimizin beslenme ihtiyaçlarini giderme noktasinda sivil toplum kurulusu baskanlarimizla ve muhtarlarimizla el ele verdik. Kampanyamiz kapsaminda toplanacak her türlü barinma, hijyen ve kuru gida malzemelerimiz bu merkezde toplaniyor. Bunun yaninda mahallelerimizde hayvanlar için toplanacak olan balya ve yem ürünleri de Muhtarlar Dernegimiz tarafindan organize edilecek. Nakdi yardimda bulunmak isteyen hayirsever vatandaslarimiz Halk Bankasina ait TR79 0001 2009 5140 0001 0181 07 IBAN numarali 'Durmus Onar Levent Karaarslan' isimli yardim hesabina 'Yangin Yardimi' açiklamasiyla yardimda bulunabilecek. Kampanyamiz kapsaminda toplanilan yardimlar, ilçemizin sivil toplum kurulusu baskanlariyla, yangindan etkilenen ilçelerimizin belediye baskanlari ve AFAD ile koordineli bir sekilde bu ilçelerimize ulastirilacak."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile