Seyidoglu Gida, Yeni Ürünleriyle Worldfood Istanbul'a Katiliyor

Seyidoglu Gida, Yeni Ürünleriyle Worldfood Istanbul'a Katiliyor

Seyidoglu Gida, Türk gida sektörünün bulusma noktasi WorldFood Istanbul: Uluslararasi Gida Ürünleri Teknolojileri Fuari’na katiliyor. Fuar 6-9 Eylül tarihleri arasinda gerçeklestiriliyor.



Geleneksel lezzetlerin 70 yillik üreticisi Seyidoglu Gida, Türk gida sektörünün bulusma noktasi WorldFood Istanbul: Uluslararasi Gida Ürünleri Teknolojileri Fuari’na katiliyor. 6-9 Eylül 2023 tarihleri arasinda TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yerli ve yabanci dev sirketleri bir araya getiren fuar; yenilikçi ürünleri, gida trendlerini ve en son teknolojileri kesfetme firsati sunuyor. Fuarda 2 numarali salon ve 2601 numarali stantta ziyaretçilerini agirlayacak olan Seyidoglu Gida, helvadan reçele, sarküteriden atistirmaliklara kadar 400’den fazla ürün çesidiyle ziyaretçileri agirlayacak.

Son yillarda ihracat alaninda büyük bir atak gerçeklestiren marka, 35 ülkeye olan ihracatini 100 ülkeye çikarma hedefi dogrultusunda yabanci satin almacilarla yakin is birligi hedefliyor. WorldFood Istanbul’a katilarak; dünyadaki potansiyel alicilarla tanismayi, yeni anlasmalar imzalamayi ve yeni pazarlarda boy göstermeyi hedefleyen firma, Ilk defa piyasaya sürecegi ürünleri de fuarda ziyaretçilere sergileyecek.

Pandemiyle birlikte tüm dünyada trend haline gelen vücut direncini yüksek tutan gidalara talebin artmasi firmanin ihracat pazarlarinda Tahin, Pekmez, meyve özütü gibi ürün çesitlerinin artmasina neden oldu. Bu alanda yatirimlarin ara vermeden devam eden Seyidoglu Gida, yeni devreye soktugu fabrikasiyla da artan talebi karsilamak ve ürün çesitliligini artirmayi hedefliyor. Yurt disinda yeni pazarlara açilma noktasinda WorldFood Istanbul’u çok önemseyen Seyidoglu Gida, fuar için özel bir hazirlik yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile