Seyir Halinde Kaldirimdaki Demir Reklam Panosu Aracinin Üzerine Düstü

Seyir Halinde Kaldirimdaki Demir Reklam Panosu Aracinin Üzerine Düstü

Bilecik’te, rüzgardan devrilen demir reklam panosu seyir halindeki bir aracin üzerine düserken maddi zarara sebep olurken, sürücü, daha büyük bir kaza yasanmamasi için birçok esnafin kapilarinin önüne sogutma dolabi, ekmek dolabi, masa, sandalye, tabela, reklam bayraklari koymasinin önüne geçilmesi gerektigini belirtti.

Bilecik merkez Istiklal Mahallesi Telgrafhane Sokak üzerinde seyir halindeki Murat Gür idaresindeki araca bir fast food dükkânin kapisinin önüne koydugu demir reklam panosu çamurluk kismina düstü. Ardindan aracinda hasar olusan sürücü zabitalara ve polise sitem etti. Isyeri önündeki kaldirimlarin dar olmasi ve isyerinin kapinin önüne masa sandalyenin yani sira bir reklam panosu koydugu anlatan Gür, "Geçtigimiz günlerde bu sokaktan geçerken bir fast food dükkâninin kaldirim üzerine koydugu demir reklam panosu aracimin üzerine devrildi. Zaten burada kaldirimlar dar, masa sandalye koyuyorlar. Bu durumda ’Yayalar yolda masalar kaldirimda’ gibi bir olay meydana geliyor. Yarin bir gün burada yayaya biri çarpsa sorumlusu kim olacak. Benim aracima düsen demir reklam panosu bir çocugun üzerine düsse bunun hesabini kim verecek. Gerekli yerleri masa sandalye için aradim ama çözüm bulamadim. Böyle dar kaldirimlara konular esyalarin kaldirilmasi gerek, benim basima gelen baska bir kimsenin basina gelmesin" dedi.

Öte yandan Bilecik’te genelinde birçok esnaf kapilarina önüne sogutma dolabi, ekmek dolabi, masa, sandalye, tabela, reklam bayraklari koydugu görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile