Seyir Halindeki Otomobili Alev Aldi, Çabalari Fayda Etmedi

Seyir Halindeki Otomobili Alev Aldi, Çabalari Fayda Etmedi

Karabük’te seyir halindeki otomobil motor kismindan alev aldi. Sürücüsünün kendisini disari atarak kurtuldugu yangina vatandaslar su bidonlari ve sürücü bezle müdahale ederken, yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Olay, Karabükköyü Mahallesi Ahmet Hasim Caddesi üzerinde meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan Sadik Atascan (65) idaresindeki 78 AAE 001 plakali Tofas marka otomobilin motor kismindan bir anda dumanlar yükselmeye basladi.

Aracini yol ortasinda durdurarak asagiya inen sürücü Atascan, önce su bidonu, ardindan ise bezle alevlere müdahale etmeye çalisti. Buna ragmen bir anda alevlenen otomobile yoldan geçen diger sürücülerin yangin tüpleri ile müdahalesi de yetersiz kaldi. Ihbar üzerine olay yerine gelen Karabük Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile otomobil demir yiginina dönmekten son anda kurtarilirken, büyük çapta maddi hasar olustu.

Çekici yardimi ile olay yerinden kaldirilan otomobilin sürücüsü Sadik Atascan, seyir halinde iken ne oldugunu anlamadigini ve bir anda aracin alev aldigini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile