Seyir Tepesinde Motorcu Rüzgari Esti

Seyir Tepesinde Motorcu Rüzgari Esti

Pamukkale Belediyesi’nin ev sahipliginde Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Sporlari Dernegi koordinatörlügünde, Denizlili motosiklet kullanicilari, Seyir Tepesi Sehir Ormani’nda yaza veda etkinligi düzenledi.



Pamukkale Belediyesinin ev sahipliginde, Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Sporlari Dernegi üyeleri ve Denizlili motosiklet tutkunlari, Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Sehir Ormani’nda yaza veda bulusmasini gerçeklestirdi. Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’nin de katildigi organizasyona, 400’e yakin motosiklet tutkunu katildi.

Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Sporlari Dernegi’nin daveti üzerine Seyir Tepesi girisinden en üst zirve olan Seyr-et Restoran’a kadar kortej esliginde çikis yaptilar. Seyir Tepesi’ne gelerek Denizli manzarasi esliginde keyif yapmak isteyen vatandaslarin da ilgisini çeken korteje, yaklasik 400 motosikletli katildi.



Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Sporlari Dernegi Baskani Gül Kinay, motosiklet kullanicilarini bir arada toplamak, sorunlarini dile getirmek ve problemlerini çözmek için bir dernek kurduklarini ifade ederek, “Bugün burada yaza veda etmek adina bütün motosikletçilerle beraber bir etkinlik düzenliyoruz. Vedamizi da Seyir Tepesi’nde gerçeklestiriyoruz. Hem Seyir Tepesi’ne gelmeyen arkadaslara buranin güzelligini bizzat yasatmak, hem de dernegimizi tanitmak istedik. Her zaman yanimizda olan ve bu etkinlikte ev sahipligi yapan Pamukkale Belediye Baskanimiz Avni Örki’ye çok tesekkür ediyoruz” dedi.

“Idarecilerin bizi dinlemesi gerçekten çok önemli” diyen Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Sporlari Dernegi Baskan Yardimcisi Rifat Arikan da “Bugün Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi’nde bu güzel organizasyonu gerçeklestiriyoruz. Motosikletçilerimizle birlikte bu etkinligimizde aramizda Pamukkale Belediye Baskanimiz Avni Örki de var. Belediye Baskanimizin bugün aramizda olmasi bizim için çok anlamli. Çünkü idarecilerin bizi dinlemesi gerçekten çok önemli ve bu bizlere umut veriyor. Pamukkale Belediye Baskanimiz Avni Örki’ye hem yanimizda oldugu için hem de bu etkinligimize ev sahipligi yaptigi için çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Motosiklet kullanicilarindan Erhan Erdag ile Erkan Çankaya ise kortejin gerçekten çok güzel oldugunu ifade ederek, “Türkiye’nin en büyük Tematik Kent Ormani Seyir Tepesi, gerçekten çok güzel. Denizli ayaklarinizin altinda. Motosiklet kullanicilarinin sorunlarina dikkat çekmek istedigimiz bu etkinligimizde bize destek veren Pamukkale Belediyesi’ne çok tesekkür ederiz” dediler.

Seyir Tepesi Bulusma Noktasi Olacak

“Demir atlarinizla aksamimiza cosku kattiniz” diyerek kendisinin bir motosiklet tutkunu ve kullanicisi oldugunu belirten Baskan Örki ise, “Benim bir hayalim var. Denizli’nin isiklarinin ayaklarimizin altinda oldugu bu yerde, güzel organizasyonlar, konserler yapmak. Türkiye’de olmayan bir isi baslatarak, vatandaslarimizin burada huzurlu güzel anilar birakmalarini saglamak” dedi.

Kendisinin de motosiklet kullanicisi olmasi sebebiyle, motosiklet kullanicilarin sorunlarini bizzat yasadigini ifade eden Baskan Örki, “Buradan topluma bir mesaj vermek istiyorum. Ben de sizler gibi motoruma atlayip daglarin en yüksek noktalarindan, deniz kenarlarina kadar gitmeyi çok seviyorum. Firsat buldukça yapmaya çalisiyorum. Ama su ana kadar yaptigim gözlemlerde sehir içinde özellikle motosiklet ile seyahat eden vatandaslarimiza, diger araçlarin yeterli saygiyi göstermedigini fark ettim. Birçok sürücünün motosiklet sürücülerine karsi ön yargili yaklastigini fark ettim ve bu beni çok üzdü. En nihayetinde hepimiz insaniz. Saygi göstermek zorundayiz. Iki tekerlileri asla küçük görüp, trafikte sikistirip canlarini tehlikeye atacak, trafik kazalarina yol açacak hareketlerden herkesin kaçinmasini rica ediyorum” diye konustu.



Bulusmada Baskan Örki, kendisine yöneltilen sorulari yanitladi. Bulusmanin sonunda, eglenceli bir ortamda motosiklet kullanicilari arasinda kura çekimi ile belirlenerek, içinde Seyir Tepesi Sehir Ormani’nda kahvalti ödülü de olan çesitli hediyeler verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile