Il Jandarma Komutanligi’na bagli Aile Içi Siddetle Mücadele ve Çocuk Kisim Amirligi koordinesinde, Seyitgazi Ilçesi’nde bulunan mahalle muhtarlarina seminer verildi.
Aile Içi Siddetle Mücadele ve Çocuk Kisim Amirligi ekiplerince seminere katilan 50 mahalle muhtarina, ‘Kadina Yönelik Siddetle Mücadele’ çerçevesinde ‘5 Milyon Erkege Farkindalik Egitimi’, ‘KADES Uygulamasi’ ve ‘Toplumsal Cinsiyet Esitligi’ konularinda bilgilendirme yapildi.
Ayrica seminere katilan muhtarlara, trafik ekiplerince, ‘Genel Trafik Kurallari’, ‘Tarim Araçlarinin Karistigi Trafik Kazalarinin Önlenmesi’ ve ‘Reflektör Kullanimi’, Siber Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan ise siber farkindalik, güvenli internet ve sosyal medya kullanimi, çocuklara yönelik internet ortaminda suç ve suçtan korunma yöntemleri konusunda bilgilendirme yapilarak brosür dagitimi yapildi.
Seyitgazi Ilçesindeki 50 Muhtara Kadina Yönelik Siddetle Mücadele Semineri Verildi
Eskisehir’de jandarma ekiplerince 50 mahalle muhtarina kadina yönelik siddetle mücadele çerçevesinde bilgilendirme yapildi.



















