Seyrantepe'de Sikismali Kaza Açiklamasi 1 Yarali

Istanbul Seyrantepe’de sürücüsünün hizini kontrol edemeyip direksiyon hakimiyetini kaybettigi araç bariyerlere çarparak durabildi. Kaza sonrasi araç içerisinde sikisan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardi.

Olay, saat 09.00 siralarinda Seyrantepe Cendere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimligi tespit edilemeyen erkek sürücü, sirket arabasiyla ise gitmek üzereyken hiz kontrolünü saglayamayinca bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpti. Çevredeki vatandaslarin ihbariyla olay yerine hemen polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Çarpmanin etkisiyle araç içerisine sikisan sürücüyü olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri kurtardi. Sikistigi araçtan kurtarilan sürücü olay yerine gelen saglik ekiplerine teslim edilerek ambulansla hastaneye kaldirildi.

Kazayi gören vatandaslardan Hizir Yilmaz, “Benim aracim yukari tarafta. Buradan geçiyordum, bomba gibi bir patlama duydum. Çok hizli geliyordu. Bir beyefendi yaraliydi. Kurtarildi ve hastaneye kaldirildi. Çok hizliydi, 70-80 km hizi vardi” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile