Seyyar Tatli Aracinda Tüp Parlamasi Açiklamasi 1 Yarali

Seyyar Tatli Aracinda Tüp Parlamasi Açiklamasi 1 Yarali

Afyonkarahisar’in Dinar ilçesinde seyyar tatli satisi yapilan kamyonette tüp parlamasi meydana geldi. Kamyonetten yükselen alevler gecenin karanligini aydinlatti.

Olay, Afyonkarahisar-Antalya karayolu üzeri Dinar ilçesi TOKI Kavsagi’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede seyyar tatli satisi yapan 42 E 3183 plakali kamyonette aksam saatlerinde henüz belirlenemeyen sebepten ötürü yangin çikti. Bir anda kamyonetin tamamini saran yanginda araç içerisinde bulunan mutfak parladi. Parlamanin etkisi ile yangin kisa sürede büyürken, alevler ise ilçenin bir noktasindan görüldü.

Yanginin ardindan bölgeye çok sayida itfaiye, polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen saglik ekipleri olayda yaralanan Mehmet T. isimli sahis yaralanirken, itfaiye ekipleri ise alevlere müdahale etti. Dinar Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Mehmet T. ardindan Isparta’daki bir baska hastaneye sevk edildi. Yangin ekiplerin yaklasik yarim saatlik müdahalesi sonrasi söndürülürken, olayin ardindan kamyonet kullanilamaz hale geldi.

Olayin ardindan polis tarafindan inceleme baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile