26 Mart 2020’de Izmir’in Konak ilçesi Güney Mahallesi 1158 Sokak’ta meydana gelen olayda, 5 aylik hamile Sezen Ünlü (17) sokakta yürüdügü esnada arkasindan gelen, nikahsiz esi Anil Yolum (24) tarafindan biçaklandi. Vücuduna aldigi biçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yigilan Ünlü, hastanede verdigi yasam mücadelesini kaybetti. Biçakli saldiri sirasinda hamile olan Ünlü’nün bebeginin de öldügü belirlendi. Gözaltina alinan Anil Yolum, emniyetteki islemlerin ardindan sevk edildigi adliyede tutuklandi.
Izmir Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan hazirlanan ve Izmir 11. Agir Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, Anil Yolum için ‘Gebe oldugu bilinen kadini öldürme’ ve ‘Çocugu kasten öldürmek’ suçlarindan 2 kez agirlastirilmis müebbet hapsi cezasi istendi.
Izmir 11. Agir Ceza Mahkemesinde görülen davanin bugünkü durusmasinda tutuklu sanik Anil Yolum ve taraf avukatlari salonda hazir bulundu.
Durusmada tanik olarak dinlenen Anil Yolum’un abisi B.Y., kardesi ve Sezen Ünlü arasinda kardesinin issiz olmasi ve Sezen’in babasinin uyusturucu kullanmasi nedeniyle sürekli tartisma yasandigini belirterek Sezen’in kardesini aldattigini duydugunu iddia etti.
"O karnindaki çocugu bana vereceksin"
Sanik tarafindan Sezen’in sevgilisi oldugu iddia edilen ve durusmada tanik olarak dinlenen E.K., Sezen Ünlü ile sadece sosyal medya üzerinden görüstüklerini ve iddia edildigi gibi sevgili olmadiklarini söyledi.
Durusmada tanik olarak dinlenen Sezen Ünlü’nün kuzeni T.I. ise Sezen’in Anil Yolum ile kavgali oldugu süreçte 3 ay boyunca kendi evinde kaldigini anlatarak, “Sezen, Anil tarafindan sürekli rahatsiz ediliyordu. Sezen, Anil hakkinda uzaklastirma karari aldirdi. BU karardan sonra Anil, sahte sosyal medya hesaplari açarak Sezen’i tehdit edip, ‘O karnindaki çocugu bana vereceksin’ diye mesaj atti. Olay günü, Sezen’in bir kiz arkadasinin bulusmak istemesi üzerine evden çikti. Daha sonra arkadasi ile bulusmak için girdigi sokakta öldürüldü” dedi.
"Bu dünyada kavusamadiniz, öbür dünyada kavusursunuz"
Sanik avukatinin sorusu üzerine T.I., Sezen Ünlü’nün ölümünün ardindan iddia edildigi gibi E.K.’ye mesaj atmadigini söyledi.
Sanik avukatinin ayni soruyu sordugu E.K. ise “T.I., Sezen Ünlü’nün ölümünün ardindan bana ‘Bu dünyada kavusamadiniz, öbür dünyada kavusursunuz’ tarzinda bir mesaj atti” diye konustu.
Sanik avukati, Sezen Ünlü’nün sanik Anil Yolum’a tehdit ve hakaretler içeren ses kayitlarini mahkeme heyetine sundu.
Mahkeme heyeti, karara etki edecek olan taniklarin zorla getirilmesine karar vererek durusmayi erteledi.
Sezen Ünlü Davasinda 'Bu Dünyada Kavusamadiniz, Öbür Dünyada Kavusursunuz' Mesaji Iddiasi
Izmir’de nikahsiz olarak yasadigi ve 5 aylik hamile olan esi Sezen Ünlü’yü 17 yerinden biçaklayarak öldüren sanigin yargilandigi davada tanik olarak dinlenen E.K., Sezen Ünlü’nün ölümünün ardindan Ünlü’nün kuzeninin kendisine "Bu dünyada kavusamadiniz, öbür dünyada kavusursunuz" tarzinda bir mesaj attigini söyledi.



















