SGDD-ASAM'dan 5. Geleneksel 23 Nisan Çocuk Senligi

SGDD-ASAM'dan 5. Geleneksel 23 Nisan Çocuk Senligi

Ankara’da Sosyal Gelisim ve Dayanisma Dernegi (SGDD-ASAM), UNICEF ve Çankaya Belediyesi is birligiyle 3 bin 500 çocugun katilimiyla 23 Nisan Çocuk Senligi düzenlendi.

Sosyal Gelisim ve Dayanisma Dernegi, UNICEF VE Çankaya Belediyesi is birligiyle bugün Ahlatlibel Atatürk Parki’nda 23 Nisan Çocuk Senligi gerçeklestirildi.

Etkinlige Altindag, Keçiören ve Mamak ilçelerindeki 13 okuldan çesitli uyruklara mensup 3 bin 500 çocuk ve ögretmenleri katildi.

Etkinligin açilis konusmasini yapan SGDD-ASAM Genel Müdürü Ibrahim Vurgun Kavlak, “Cumhuriyetimizin 100. yili içerisinde dünyada çocuklara adanan bayrami kutlamanin yegane mutlulugunu yasiyoruz. 23 Nisan, Türkiye’nin ilk milli bayramidir. Bugün burada bu alanda Ankara’nin çesitli bölgelerinden gelen 3 bin 500’ü askin çocuk var. Bu vesile ile Ankara Valimize, Il ve Ilçe Milli Egitim Müdürlerine, okul müdürlerimize ve fedakar ögretmenlerimize, degerli SGDD-ASAM çalisanlarina ve bugünü anlamlandiran gelecegin yetiskinlerine yani çocuklara çok tesekkür ediyoruz. Bugün bizim yanimizda olanlara sonsuz tesekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni SGDD-ASAM olarak kutladiklarini ifade eden SGDD-ASAM Genel Müdür Yardimcisi Buket Bahar Divrak da, "Bizim için geleneksellesmis bir etkinlik. Ankara’da Altindag ve Mamak’ta bulunan 13 okulumuzdan ögrencileri buraya davet ettik. Yaklasik 3 bin 500 çocugumuz bizimle beraber. Bayramin coskusunu bütün çocuklar burada beraber yasiyorlar. Çok coskulu ve güzel bir gün bizim için. Çocuklarin gönüllerince eglendigi, çocuk olmanin zevkini ve tadini çikardigi bu ulusal bayrami kutlamalarina vesile oluyoruz” ifadelerini kullandi.

Burada olmanin kendilerine çok mutluluk verdigini ifade eden çocuklar, çesitli etkinliklerle gün boyu güzel bir gün geçirdiklerini söyledi.

Açilis konusmalarinin ardindan SGDD-ASAM Al Farah Çocuk Korosu sahne aldi. Konserin ardindan alanda gün boyu canli müzik etkinlikleri düzenlendi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile