SGK'da Yapilandirma Mesaisi

SGK'da Yapilandirma Mesaisi

Prim borçlarini yapilandirma kanunu olarak bilinen 7440 sayili kanuna göre yapilandirma basvurusu için son basvuru tarihi olan 3 Temmuz pazartesi günü SGK müdürlükleri gece 24.00’e kadar çalisacak.

Konuya iliskin bilgi veren Kayseri Sosyal Güvenlik Il Müdürü Haci Ali Hasgül; "7440 sayili Yapilandirma Kanunu çerçevesinde kurumumuza yapilacak basvurular için son basvuru tarihi 03.07.2023 Pazartesi günüdür. Kanun çerçevesinde basvurularin yapilacagi Sosyal Güvenlik Merkezlerimiz; 3 Temmuz Pazartesi günü saat 24.00’e kadar açik tutulacaktir. Bir sekilde basvurusunu yapmamis olan vatandaslarimizin basvurusunu almak üzere tüm merkezlerimiz hizmet verecektir" dedi.

Yapilandirma hakkinda da bilgi veren Hasgül; "Kurumumuza prim borcu olan vatandaslarimiz için çok cazip yapilandirma imkani sunan bu yapilandirmadan tüm vatandaslarimizin faydalanmasini umut ediyoruz. Idari para cezalarini yarisinin terkin edildigi, yani silindigi bu yapilandirma; bu yönüyle de ciddi fayda sunmakta. Yine prim borcu olan 4B çerçevesindeki vatandaslarimiz için de önemli faiz indirimi sunan bu yapilandirmanin degerlendirilmesi gerektigi kanisindayim" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile