SGK'dan Kaleseramik ve Kalevit'e Plaket

Çanakkale il genelinde en çok sigortalı personel çalıştırıp düzenli ödemede bulunan Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi Anonim Şirketi ile Kalevit Saniter Seramik Sanayi Anonim Şirketi'ne, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından plaket verildi.

SGK İl Müdür Yardımcısı Bircan Kaçar ile SGK Çan Merkez Müdürü Zeynep Işık'ın gerçekleştirdiği ziyarette Kale Grubu Şirketleri'nden Kaleseramik ve Kalevit için SGK Başkanı Fatih Acar tarafından gönderilen plaketler Kaleseramik Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Gula'ya teslim edildi.

Kaçar, burada yaptığı konuşmada, en yüksek sigorta primini ödediği ve kayıt dışı istihdamı önlediği için, Kale Grubu'na teşekkür ettiklerini söyledi.

Kaleseramik Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Gula da bu ödülleri aldıkları için gurur duyduklarını ifade etti.

Kaçar ve beraberindekiler daha sonra, her yıl 14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Çan Kaymakamı Hasan Gözen ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'yu ziyaret edip, hafta hakkında bilgi aktardı.

Kaymakam Hasan Gözen, sosyal güvenliğin çağın çok önemli bir unsuru olduğunu belirterek, ''Bilinçlendirmede ve farkındalık yaratma konusunda SGK'nın gayretlerinin çok büyük etkisi var. Bu bilincin hayatının her alanına da sirayet etmesi gerekiyor. Kayıt dışı istihdamın olmaması bizler için de çok önemli'' dedi.

Kaçar daha sonra Başkan Kuzu'yu da ziyaret edip hafta konusunda bilgi verdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile