Sgk İl Müdürlüğü’Nden Gelibolu Ziyareti

Sgk İl Müdürlüğü’Nden Gelibolu Ziyareti

Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü heyeti “Sosyal Güvenlik Haftası” nedeniyle Gelibolu‘ya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Her yıl 16- 22 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Bircan Kaçar, Gelibolu SGK Şube Müdürü Hilmi Ercan ve beraberindeki heyet ilk olarak Kaymakam Namık Kemal Nazlı ve Belediye Başkanı Mustafa Özacar‘ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Özacar ile bir süre sohbet eden Çanakkale Sosyal Güvenli İl Müdür Yardımcısı Kaçar, amaçlarının hafta boyunca insanlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Özacar ise bu tür ziyaretlerin yapılması yerinde olduğunu söyleyerek, “Bu tür diyalogların her zaman faydası var. Bu diyaloglar sayesinde sorunlar da çözülür. Burada bir şube açılmış olması vatandaşlarımız açısından çok olumlu. Bu vesile ile de haftanızı kutluyorum" dedi. Ziyaretin sonunda ise Müdür Yardımcısı Bircan Kaçar, Başkan Mustafa Özacar‘a günün anısına bir şilt verdi.

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Kutlama Komitesi daha sonra Yahya Çavuş Görme Engelliler İlköğretim Okulu’na ziyarette bulundu. SGK İl Müdürlüğü Kutlama Komitesi üyeleri tanıştıkları öğrencilere seslendirilmiş hikayelerin bulunduğu CD‘lerden hediye etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile