Sgk Web Tv Şanlıurfa'da Test Yayınına Başladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), hizmetleri konusunda kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Web TV ile pilot şehir Şanlıurfa’da test yayınına başladı.

Proje kapsamında, SGK'nın hem kamuoyuna hem çalışanlarına daha kolay ulaşması amaçlanıyor.Şanlıurfa’da kurumsal TV bilgi ekranlarıyla vatandaşlara hizmet vereceklerini vurgulayan SGK Şanlıurfa İl Müdürü Mehmet Kara, SGK WEB TV'nin pilot il olarak Şanlıurfa’da test yayınına başladığını ve bu sayede vatandaşların her türlü bilgiyi bu ekrandan görerek öğreneceğini söyledi.

SGK Şanlıurfa İl Müdürü Kara, SGK Başkanlığı tarafından projelendirilip Türkiye’de ilk defa hayata geçirilen SGK Web TV için pilot il olarak Şanlıurfa’nın seçilmiş olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini aktardı. Kara, "Bugüne kadar devlet kurumları içerisinde daha önce böyle bir projenin var olmayışı ve ilk defa Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Şanlıurfa İl Müdürlüğü’nde yayına başlaması, kurumumuz adına gurur verici bir çalışmadır.” şeklinde konuştu.

SGK WEB TV’NİN AMACI Kara, SGK WEB TV’nin, zengin içeriği sayesinde Sosyal Güvenlik Kurumu'nun görünen yüzü olmayı hedeflediğini belirtti.

Bilindiği üzere SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı'nın SGK olarak tek çatı altında birleştiğini dile getiren Kara, "Bu nedenle kurumsal kimlik oluşturulması, verilen hizmetlerin doğru, anlaşılır bir şekilde vatandaşlarımıza anlatılması ihtiyacından doğan SGK WEB TV, kurumun vizyonunu ve misyonunu da en iyi şekilde muhataplarına anlatmayı hedeflemektedir. Bu çalışma ile Sosyal Güvenlik Kurumu kendini ifade edebilen kanunun kendine vermiş olduğu görevleri en iyi şekilde yerine getirdiğini ve şeffaf bir yönetim sergilediğini SGK WEB TV aracılığıyla duyurmuş olacaktır." diye konuştu.

Öte yandan, Sosyal Güvenlik Kurumu, 81 il müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmaları vatandaşlara bu ekran sayesinde gösterme imkanı bulacak. Kurum, mevzuat değişikliklerini ve yeni çalışmalarını eş zamanlı bütün müdürlüklerine ve vatandaşlarına, SGK WEB TV ekranı sayesinde aynı anda paylaşıma sunacak .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile