Sibel Can'a şok yaşatan olay

Sibel Can'a şok yaşatan olay

Miami dönüşü Sibel Can'a şok yaşatan olayın eşi Sulhi Aksüt'ün, evdeki kasasında bulunan milyon doları aşan para ve mücevherleri boşaltması olduğu iddia ediliyor

 

Sibel Can ' ın &ldquo ; Miami dö ; nü ; şü ; evde bü ; yü ; k bir şok yaşadım&rdquo ; demesi uzun sü ; re kamuoyunun gü ; ndeminde kalmıştı . Ü ; nlü ; şarkıcının &ldquo ; Benimle mezara gidecek&rdquo ; dediği bu sırrın ne olduğu ortaya ç ; ıktı . İddialara gö ; re , Can eve girdiğinde ö ; zel kasasının bulunduğu odayı darmadağın buldu . Kasasının aç ; ıldığını ve iç ; inin boşaltıldığını gö ; rü ; nce şoke oldu . Kasadaki milyon doları aşkın para ve mü ; cevherinin yerinde yeller esiyordu .

Bu olayı uzun zamandır kendisinden para talep eden eşinin yaptığına kanaat getiren Can , ç ; ok yakın aile dostu olan ü ; nlü ; bir ismi arayıp eve ç ; ağırdı . Sonra soluğu savcılıkta aldı . İlk iş olarak eşi iç ; in evden uzaklaştırma kararı ç ; ıkartan Can ardından boşanma davası aç ; tı . Para ve mü ; cevherlerin peşine dü ; şen şarkıcı , ilk şoku atlatınca sonra medyadaki ü ; stü ; kapalı aç ; ıklamalarıyla eşine gö ; zdağı verdi .
Kü ; ç ; ü ; k oğlu Emir ' e ileride arkadaşları tarafından &ldquo ; babası hırsız&rdquo ; denmesini istemediği iç ; in &ldquo ; Bu sır benimle mezara gidecek&rdquo ; dedi . Sibel Can ' a ç ; ok yakın bir kaynak bu iddiaları doğrularken Can ' ın eve ç ; ağırdığı ü ; nlü ; ismin ise mahkemede şahitlik yapacağı ö ; ğrenildi .
Kasa boşaltma iddiaları ilk gü ; ndeme geldiğinde Sulhi Aksü ; t , VATAN ' a &ldquo ; Bu iddialar doğru değil . Ortaya atanlar hakkında dava aç ; acağım&rdquo ; demişti . İki tarafın iddialarından hangisinin doğru olduğu ise mahkemede ortaya ç ; ıkacak .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile