Sicaktan Kaçan Piknikçiler Yagmura Yakalandi

Sicaktan Kaçan Piknikçiler Yagmura Yakalandi

Batman’in Sason ilçesinde yüksek sicaklardan kaçarak serinlemek için mesire alanina giden vatandaslar, aniden bastiran yagmura yakalandi.

Bayram tatilinin son gününü aileleriyle piknik yaparak geçirmek için Sason ilçesindeki mesire alanlarina akin eden vatandaslar, aniden yagan yagmurun azizligine ugradi. Vatandaslardan kimisi piknigini yarida keserek araciyla evine dönerken, bazilari da üzerlerine battaniye ve örtü alarak agaçlarin altina sigindi.

Bayram tatilini yakinlarinin yaninda geçirmek için Bursa’dan geldiklerini ve son günü Sason’da bulunan tarihi Sevek mesire alaninda geçirmek için ailece geldiklerini belirten Yakub Melik Parlak, yagmurdan dolayi pikniklerini yarida kesmek zorunda kaldiklarini söyledi.

Parlak, “Batman çok sicak, Sason serin oldugu için buraya piknige geldik. Geldik ama yagmura yakalandik. Herkes bir yerlere kaçisti. Biz de burada battaniyelere siginmaya çalistik” dedi.

Safiye Akgül ise, sicaktan kaçarak mesire alanina geldiklerini dile getirerek, yagmura yakalandiklarini ve döneceklerini kaydetti.

Behçet Aku, piknik yaparken yagmura yakalandiklarini, yemeklerini ve minderlerini yerde birakarak kaçtiklarini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile